Володимир1990 Опубліковано: 9 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2019 всім доброго дня дістався мені у спадок старий будонок і залитий більше 20 років назад фундамент. фундамент високий і цілий взагалі не сипеться тільки має декілька тріщин і я не знаю що робити чи після того як я вимурую хату все буде добре.питання чи потрібно мені заливати армопояс на фундаменту чи все буде добре і без нього? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 9 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2019 Слова "фундамент" і "хата" - ні про що. Армопояс не завадить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість bogdanovuch87 Опубліковано: 22 грудня 2019 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2019 Доброго дня. Надам консультацію та допоможу вирішити дане питання . З повагою Микола Богданович архітектор. Тел +38098 0592967 (Viber). Проектування житлових , громадських будівель. Нове будівництво та реконструкція. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз