Andriy_lviv Опубліковано: 5 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2019 (змінено) Доброго дня. У мене відкрите планування, котел вайлант, зашитий в кухонну тумбу. Хочу зсередини обшити якимось матеріалом для шумоізоляції звуку котла. Звісно, крім шумоізоляції є вимога негорючості. Але дсп горить теж. Знайшов 2 такі варіанти: 1) ecosound.kiev.ua/index.php?route=product/category&path=77_82 - але є думки, що матеріал горить 2) щось на основі мінвати: 27.ua/shop/bazaltovaya-vata-s-folgoy-rockwool-alu-lamella-mat-20-mm.html - думаю, що по бокам сипатиметься вата Можливо, хтось має досвід у цьому і може щось порадити? Змінено 5 червня 2019 користувачем Andriy_lviv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 5 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2019 Почитав і мені пригадався старий анекдот- Мужик жаліється,- Лежу я значіть зранку на дивані, після перепою, а клятий котяра туп-туп по даху будинка. В голові наче барабани б.ють..... Ви з цим котлом вже жили у квартирі? Газовщики ще не бачили тумби, а ви вже думєте що запихнути між стінками. Ото вони, як побачуть, будуть раді. Почитайте мануал на котел, де описано, яка відстань повинна бути від стінок котла до любих прадметів. І цей котел тихий по зрівнянню з іншими. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ttkotel Опубліковано: 7 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2019 Доброго дня. У мене відкрите планування, котел вайлант, зашитий в кухонну тумбу. Хочу зсередини обшити якимось матеріалом для шумоізоляції звуку котла. Звісно, крім шумоізоляції є вимога негорючості. Але дсп горить теж. Знайшов 2 такі варіанти: 1) ecosound.kiev.ua/index.php?route=product/category&path=77_82 - але є думки, що матеріал горить 2) щось на основі мінвати: 27.ua/shop/bazaltovaya-vata-s-folgoy-rockwool-alu-lamella-mat-20-mm.html - думаю, що по бокам сипатиметься вата Можливо, хтось має досвід у цьому і може щось порадити? Тумба вже є гарною шумкою, при закритій двері чути не будете. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
solnok Опубліковано: 7 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2019 Я теж по дурості зховав котла у шкафчик, через 4 роки потік скотиняка і вся та ДСП набухла. Тепер висить без шкафчика. Обслуговувать його без розливу води теж буде не реально... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз