Dom_George Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 Может кто захочет новую оригинальную аватарку - скидывайте сюда метериал, я безвозмездно скомпилирую в динамический .gif, либо в статический .jpeg под размер 100x100, 90х90 px Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 17 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 (змінено) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Змінено 17 жовтня 2009 користувачем Dom_George Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
duk Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) У Вас что нет работы... ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 17 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 Это моя работа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ломастер Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 У Вас что нет работы... ??? Ну зачем так ... Человек от чистого сердца ... Вот только динамичные аватарки лично меня раздражают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
duk Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 не я не так...хотел просто суббота все на стройках...(кроме меня я дежурю) а Дон аватарки делает, или Вы не строитесь??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 17 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=346673#post346673 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
duk Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=346673#post346673 так Вы "Повелитель" плитки????? Не знал. Снимаю шляпу. Красиво. Я Вас по-пожже попрошу(за деньги) мне ванну сделать. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 17 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 Я денег не беру деньги - зло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 Я денег не беру деньги - зло Супер! Тогда предлагаю ко мне - есть приличный объем работ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
duk Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 Супер! Тогда предлагаю ко мне - есть приличный объем работ я первый был Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 17 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 я первый был Вы первый за деньги. Я первый за "без денег" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 17 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2009 (змінено) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Змінено 17 жовтня 2009 користувачем Dom_George Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 18 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 18 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2009 _____________________________ ______________________ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 18 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2009 _____________________________________________(ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vorona Опубліковано: 18 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2009 А сделайте мне, пожалуйста, мою аватарку читабельной. И не обязательно с тетей 120-100-120. Мне идея важна, но понимаю, что тетя ассоциируется со мной А лозунг мне очень нравится! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 18 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2009 _______________________________________ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vorona Опубліковано: 18 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2009 Спасибо! Это неоспоримо лучшее, что можно приобрести за "спасибо":good: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vorona Опубліковано: 18 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2009 А не могли бы Вы переслать результат мне? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firecode Опубліковано: 19 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2009 У меня большая просьба на плодить динамические автарки. Они действительно порой ОЧЕНЬ напрягают, человек читает текст, а слева что то блымает и мерцает.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 19 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2009 А не могли бы Вы переслать результат мне? Наведите курсор на аватар и наж.правой кнопкой мышки выбирете "сохранить рисунок как" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dom_George Опубліковано: 19 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2009 Да.. реально бизнеса на аватарках нее получилось :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 14 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2009 Жень, а нам банер сможешь сделать для Лерочки? Очень здорово получается у тебя! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз