Игорь&Ира Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Є дані екологів, що найбільш забрудненими є ... позняки ... Я попрошу. З якого це дива? Майте міру. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 А навіщо майбутньому жителю Світло Парка їхати по промзоназ, Вы же хотели увидеть гиблое место? Допустим вы у застройщика все получилось, дома выгнали, квартиры продали. Вы мама с ребенком. Куда вы пойдете гулять с коляской? В промзону, вдоль трассы, или марш-бросок 20 минут пешком до корчеватого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Допустим вы у застройщика все получилось, дома выгнали, квартиры продали. Вы мама с ребенком. Куда вы пойдете гулять с коляской? В промзону, вдоль трассы, или марш-бросок 20 минут пешком до корчеватого? В новую ботанику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 20 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Я попрошу. З якого це дива? Майте міру. 100realty.ua/uk/news/nazvani-naibils-zagazovani-raioni-kieva-svizi-dani-sinoptikiv Не я - Екологи говорять))) Добавлено через 5 минут Вы же хотели увидеть гиблое место? Допустим вы у застройщика все получилось, дома выгнали, квартиры продали. Вы мама с ребенком. Куда вы пойдете гулять с коляской? В промзону, вдоль трассы, или марш-бросок 20 минут пешком до корчеватого? Я нікуди не піду, оскільки живу і, дай Бог, житиму, як ви сказали в "елітному" районі Чапаївка, і в мене не має куди підти з коляскою, до найближчого лісу потрібно 40хв пішки! У випадку Світлопарка, можна й не марш-кидком, а в розвалочку по комплексу в сторону водоспаду! Добавлено через 11 минут Але мене цікавить більше, хто реальний забудовник, чи правда, що це Структура Черновецького, і найголовніше чи дозволить дане цільове призначення :03.10 Для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) ввести будинки в експлуатацію! Плюсів у комплекса значно більше, ніж мінусів, на мою Суб'єктивну думку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Але мене цікавить більше, хто реальний забудовник ... Відповідь в перших повідомленнях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 20 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Відповідь в перших повідомленнях. А на джерело інформації носом можна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Плюсів у комплекса значно більше, ніж мінусів, на мою Суб'єктивну думку. При таком огромном выборе рассматривать свитлопарк? Вот первая попавшаяся альтернатива из рекламы на бигбордах: dzerela.kiev.ua/uk/?gclid=EAIaIQobChMIm4yc8p6R4QIVDYGyCh260Q_OEAAYASAAEgKAIvD_BwE Развязка ничем не хуже, местоположение лучше на порядок. По ценам не в курсе Добавлено через 9 минут В новую ботанику. Туда и без коляски пешком не дойти )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 20 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 При таком огромном выборе рассматривать свитлопарк? Вот первая попавшаяся альтернатива из рекламы на бигбордах: dzerela.kiev.ua/uk/?gclid=EAIaIQobChMIm4yc8p6R4QIVDYGyCh260Q_OEAAYASAAEgKAIvD_BwE Развязка ничем не хуже, местоположение лучше на порядок. По ценам не в курсе Добавлено через 9 минут Туда и без коляски пешком не дойти )) Ну, пішки до метро топать і топать! Щоб в цент доїхати потрібно всі адські світлоіори на 40-а річчі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 А на джерело інформації носом можна? Приватна інформація. Джерело надійне. А яке це має значення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Ну, пішки до метро топать і топать! Щоб в цент доїхати потрібно всі адські світлоіори на 40-а річчі. Это мы про феофанию? если спуск не стоит, за 10 минут можно доехать до выдубичей, а там "п ять хвилин до печерьска" или дальше куда нужно. Зато имеем- тихое место, природа, птички, ни ТЭЦ ни цементного завода рядом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 20 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2019 Не все комментарии прочитала, может уже было, но все таки, а как туда заехать со стороны моста Патона? Там же односторонняя от корчеватого к фуршету Добавлено через 1 минуту Ехать на корчеватое на разворот или они что-то обещают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 21 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2019 .... а как туда заехать со стороны моста Патона? Там же односторонняя от корчеватого к фуршету Ето не автомагистраль - можно задним ходом 200 м от заправки тнк до точки продаж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 21 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня 2019 Не все комментарии прочитала, может уже было, но все таки, а как туда заехать со стороны моста Патона? Там же односторонняя от корчеватого к фуршету Добавлено через 1 минуту Ехать на корчеватое на разворот или они что-то обещают? Обіцяють естакаду, але і через корчі зараз норм. Добавлено через 2 минуты Это мы про феофанию? если спуск не стоит, за 10 минут можно доехать до выдубичей, а там "п ять хвилин до печерьска" или дальше куда нужно. Зато имеем- тихое место, природа, птички, ни ТЭЦ ни цементного завода рядом Ну, чи ви не уважно читаєте? Я жити там не збираюсь!!!! Мені ті птички.... хай співають! Мене відстань до метро важлива і дорожня розв'язка, а на Видубичах вона краща! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 21 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2019 Ну, чи ви не уважно читаєте? Я жити там не збираюсь!!!! Мені ті птички.... хай співають! Мене відстань до метро важлива і дорожня розв'язка, а на Видубичах вона краща! Нравится- берите Для меня было бы по приоритету чтоб под домом не было трассы\гаражей\прочей промышленности. В свитлопарке всего этого с избытком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 22 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2019 Приватна інформація. Джерело надійне. А яке це має значення? А що вони ще будували, якщо у вас є таке інформація? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 22 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2019 А що вони ще будували, якщо у вас є таке інформація? Їхнє дітище - Брокбізнесбанк. Вони не забудовники, а спонсори. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 22 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2019 Ето не автомагистраль - можно задним ходом 200 м от заправки тнк до точки продаж. Отличный выход, для всех двух иои трех домов, как я раньше не додумалась Добавлено через 1 минуту Обіцяють естакаду, але і через корчі зараз норм. Я живу за переездом с 2010 года. Там через переезд тоже много чего обещают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 22 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2019 Отличный выход, для всех двух иои трех домов, как я раньше не додумалась Добавлено через 1 минуту Пофиксят, как раз тот случай когда бабло побеждает, перенесут кирпич на 200м дальше вместе с выездом на столичку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 22 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2019 А які плани по ЛЕП? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@nokhin Опубліковано: 23 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2019 А які плани по ЛЕП? Охоронну зону 30 м забезпечать і досить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 23 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 23 березня 2019 Отличный выход, для всех двух иои трех домов, как я раньше не додумалась Добавлено через 1 минуту Я живу за переездом с 2010 года. Там через переезд тоже много чего обещают. Естакада на переїзді - то взагалі чудова історія, замість робити її через колії, її зробили над столичкою, щоб прибрати світлофор для наших "буржуа"! А розв'язка буде і це не обіцянки забудовника, це генплан столиці, добудувати з'їзд з Саперно-слобідської і розворот в сторону набережної. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 23 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2019 Естакада на переїзді - то взагалі чудова історія, замість робити її через колії, її зробили над столичкою, щоб прибрати світлофор для наших "буржуа"!. Там, в першу чергу, стояло питання: безпеки: аби зверху ніхто не кинув якусь дорослу іграшку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@nokhin Опубліковано: 23 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2019 Там, в першу чергу, стояло питання: безпеки: аби зверху ніхто не кинув якусь дорослу іграшку. На залізницю чи на Столичне шосе? Справа в тому, що там поруч є мости і над шосе, і над залізницею. Тому додаткове будівництво навряд чи вплине суттєво на безпеку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 23 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2019 На залізницю чи на Столичне шосе?. На якогось олігарха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andree1980 Опубліковано: 30 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2019 Как кАнторка, стоит доверять? Все достраивают, с документами все нормально? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз