Pazan Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 Вітаю! вирішив змінити електрощиток в квартирі. Хочу там розмістити і 2-тарифний 1-фазний електролічильник. Спробував шукати серед виробників ABB і Hager. Нічого з можливістю встановлення електролічильника не побачив. Так все погано чи погано шукав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 Вітаю! вирішив змінити електрощиток в квартирі. Хочу там розмістити і 2-тарифний 1-фазний електролічильник. Спробував шукати серед виробників ABB і Hager. Нічого з можливістю встановлення електролічильника не побачив. Так все погано чи погано шукав? Ну їх там нема)) прийдеться щось колхозити і вирізати пластрон під лічильник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oldman Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 Есть счетчики на дин-рейку. Или счетчик уже куплен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 зараз багато лічильників з можливістю встановлення на дін-рейку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pazan Опубліковано: 4 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 Лічильник такий: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 У Хагера должны продаваться гибридные щиты Вольта. На то место где должен быть роутер, можна прилепить счётчик. Должно получиться неплохо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 А вам точно разрешать разместить счётчик ВНУТРИ квартиры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 А вам точно разрешать разместить счётчик ВНУТРИ квартиры? В панельных домах каких то там годов постройки, счётчик внутри квартиры)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 зачем счётчик ставить в квартире? вопервых будут шастать контролёры реса во вторых меньше ответственности. Когда счетчик на лестничной клетке, ответственность за пломбы и сам счётчик , лежат на жеке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 зачем счётчик ставить в квартире? вопервых будут шастать контролёры реса во вторых меньше ответственности. Когда счетчик на лестничной клетке, ответственность за пломбы и сам счётчик , лежат на жеке Так мест для установки счетчиков на лестничной клетке не предусмотренно, где ж их там ставить?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 Так мест для установки счетчиков на лестничной клетке не предусмотренно, где ж их там ставить?)) Ой, делов куча, на стене в коридоре ящик приколотить... А автоматы шоб не покрали, те в квартире нуна приципить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pazan Опубліковано: 5 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 А вам точно разрешать разместить счётчик ВНУТРИ квартиры? У мене лічильник в ніші в коридорі квартири («Хрущовка») Добавлено через 7 минут У Хагера должны продаваться гибридные щиты Вольта. На то место где должен быть роутер, можна прилепить счётчик. якраз про нього й подумав. Єдине, що не знаю, чи є там заглушка якась, щоб довкола лічильника не було порожнини? Добавлено через 12 минут є ще в Hager щити Univers, але вони великі досить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 5 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 У мене лічильник в ніші в коридорі квартири («Хрущовка») Добавлено через 7 минут якраз про нього й подумав. Єдине, що не знаю, чи є там заглушка якась, щоб довкола лічильника не було порожнини? Добавлено через 12 минут є ще в Hager щити Univers, але вони великі досить Ну буде висіти лічильник на монтажній панелі з купою вільного місця біля нього. Думаю, що то не сильно повинно Вас злякати)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pazan Опубліковано: 5 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Думаю, що то не сильно повинно Вас злякати))Звичайно. Поки що мене лякає ціна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз