Німець Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Доброго дня всім! Потрібно залити підлогу самовирівнюючою сумішшю, але маю компенсаційний шов десь 1 см шириною і я так розумію під час заливки самовирівнюючою, заповнення цього шва цим розчином не є гуд. Підкажіть, бкдь ласка, як краще бути? Закрити спочатку його сумішшю (якою?) і потім самовирівнююча чи можна лити сміливо самовирівнюючу.....? Дякую всім!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 У Вас там стояла демпферная лента,её же поставьте и назад. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 24 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 У Вас там стояла демпферная лента,её же поставьте и назад. .... І з нею залити? Це ідея гарна і професійна (знаю, що ви профі )? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Конечно же с нею!Ежели сильно хотите,то можете порыться в ДБНах и найти там подтверждение этой моей рекомендации. Ну а если не хотите следовать ДБНам,то не забудте что любая самоналивайка имеет повышенную текучесть,и при слое более 2 мм всё банально утечёт в имеющуюся у Вас щель. Позвольте вопросик-а нафига вообще кто то вытянул оттуда демпферную ленту??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fed-vitalii Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Позвольте вопросик-а нафига вообще кто то вытянул оттуда демпферную ленту??? Бо кому то мешала стены отделывать :D:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Ну так зачем вытягивать?Она ведь должна подрезатся заподлицо со стяжкой или финишной отделкой и хоронится там навечно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 24 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Конечно же с нею!Ежели сильно хотите,то можете порыться в ДБНах и найти там подтверждение этой моей рекомендации. Ну а если не хотите следовать ДБНам,то не забудте что любая самоналивайка имеет повышенную текучесть,и при слое более 2 мм всё банально утечёт в имеющуюся у Вас щель. Позвольте вопросик-а нафига вообще кто то вытянул оттуда демпферную ленту??? Он Віталій вгадав. Я б взагалі тому майстру по внутрянці руки обломав... Але то вже минуле((( Дякую вам! Куплю і щапакую шви лентою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Ну так зачем вытягивать?Она ведь должна подрезатся заподлицо со стяжкой или финишной отделкой и хоронится там навечно. Ото лазь рачки, подрезай!!! Там был уважающий себя спец! Просто выдернул и справился!!!:lol: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 25 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Ото лазь рачки, подрезай!!! Там был уважающий себя спец! Просто выдернул и справился!!!:lol: Грешно смеяться над больными людьми (с) Пригоди Шуріка.....:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RapidX Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Я бы пропенил. Воткнуть обратно ленту очень геморно. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 25 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Я бы пропенил. Воткнуть обратно ленту очень геморно. Я вже думав про геморність, якщо чесно. Піна-варіант? Звичайна будівельна? Чекаю ваших коментарів. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Если слой наливайки пару мм,то можно и пропенить,но если больше,то замучитесь аккуратненько пену подрезать.Как вариант-поиграться с клей пеной,у неё малое расширение. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 25 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Если слой наливайки пару мм,то можно и пропенить,но если больше,то замучитесь аккуратненько пену подрезать.Как вариант-поиграться с клей пеной,у неё малое расширение. Все одно яка клей-піна? Я так розумію задув клей і в існуючий рівень підлоги обрізав? І потім заливка. І ще питання: якої фірми взяти суміш, не оглядаючись поки на товщину заливки? Дякую за допомогу вам!!! Пис.Пис. А нікого немає на 18 метрів квадратних вирівняти підлогу? Або ж зорінтуйте, скільки МУСИТЬ бути ціна за квадрат гарної якості підлоги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 запеньте так, чтобы не доходило до уровня стяжки. потом герметиком\силиконом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Все одно яка клей-піна? Я так розумію задув клей і в існуючий рівень підлоги обрізав? І потім заливка. І ще питання: якої фірми взяти суміш, не оглядаючись поки на товщину заливки? Дякую за допомогу вам!!! Пис.Пис. А нікого немає на 18 метрів квадратних вирівняти підлогу? Або ж зорінтуйте, скільки МУСИТЬ бути ціна за квадрат гарної якості підлоги? Как раз от толщины слоя очень многое зависит. От используемых грунтов. А цену за квадрат вам могут назвать от 100 и до ...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 25 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Как раз от толщины слоя очень многое зависит. От используемых грунтов. А цену за квадрат вам могут назвать от 100 и до ...... Не дуже поки вловлюю взаємозвязок між товщиною і грунтом та товщиною слою піни. В моєму розумінні я маю вивести в нуль з існуючою підлогою цей шов і заливати потім. Приділіть мені ще 5 хв щоб може якось на пальцях пояснити? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Вставьте демферную ленту, она как віходит так и входит, шпателем поправляйте. Попробуйте. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Не дуже поки вловлюю взаємозвязок між товщиною і грунтом та товщиною слою піни. В моєму розумінні я маю вивести в нуль з існуючою підлогою цей шов і заливати потім. Приділіть мені ще 5 хв щоб може якось на пальцях пояснити? Дякую! Ваша просьба помочь с определением материала, и как вы написали не обращая внимания какая толщина. Я и пишу что от толщины нанесенного слоя очень даже зависит какой материал выбирать. И какой грунт выбирать. Очень мало качественных смесей на толщину 1-2 мм. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 25 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Ваша просьба помочь с определением материала, и как вы написали не обращая внимания какая толщина. Я и пишу что от толщины нанесенного слоя очень даже зависит какой материал выбирать. И какой грунт выбирать. Очень мало качественных смесей на толщину 1-2 мм. я на 99% впевнений, що там більше 5 мм навіть;( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RapidX Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Все одно яка клей-піна? Я так розумію задув клей і в існуючий рівень підлоги обрізав? І потім заливка. І ще питання: якої фірми взяти суміш, не оглядаючись поки на товщину заливки? По-хорошему, наливной пол тоже нужно отвязать от стен. Попробуйте подпенить (подсиликонить) щель и сразу по свежему на "пол шишки" воткнуть ленту. Желательно создать герметичность периметра ибо после заливки нивелир найдет полость и начнет утекать туда, тем самым создавая около места утечки впадину-яму. Baumit Nivello Quattro. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 26 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 Есть ещё нюанс-если в процессе заливки смесь найдёт таки дырочку и начнёт туда активно вытекать,то немедленно киньте в то место жменю сухой смеси.Так что торбочка с сухой смесью в процессе заливки должна быть всегда под рукой. Моя любая смесь указана постом выше.Но если у Вас большие слоя,то слишком дорого работать такими материалами,можно и обычным растворчиком. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 26 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 але маю компенсаційний шов десь 1 см шириною Да с такой шириной демпферная лента сама туда упадёт, даже придётся в два слоя ложить))) По нивелирке у меня заливали Силтек Ф50. А вам точно надо нивелирка, может просто шлифануть существующую поверхность? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Німець Опубліковано: 26 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 По-хорошему, наливной пол тоже нужно отвязать от стен. Попробуйте подпенить (подсиликонить) щель и сразу по свежему на "пол шишки" воткнуть ленту. Желательно создать герметичность периметра ибо после заливки нивелир найдет полость и начнет утекать туда, тем самым создавая около места утечки впадину-яму. Baumit Nivello Quattro. Коментар-вогонь. От тепер я зрозумів! А тепер, коли буде запінений 7ов, я ж можу взяти не таку товсту ленту? Яка має бути товщина ленти між стіною та наливним? Дякую вам!!!!! Добавлено через 1 минуту Есть ещё нюанс-если в процессе заливки смесь найдёт таки дырочку и начнёт туда активно вытекать,то немедленно киньте в то место жменю сухой смеси.Так что торбочка с сухой смесью в процессе заливки должна быть всегда под рукой. Моя любая смесь указана постом выше.Но если у Вас большие слоя,то слишком дорого работать такими материалами,можно и обычным растворчиком. Знайду десь рівень лазерний і проміряю. Самому цікаво, яка в мене максимальна висота Добавлено через 1 минуту Да с такой шириной демпферная лента сама туда упадёт, даже придётся в два слоя ложить))) По нивелирке у меня заливали Силтек Ф50. А вам точно надо нивелирка, может просто шлифануть существующую поверхность? Дивлячись на неї ОКОМ, не впевнений, що там шліфовка виручить і уявляю уей пил на першому поверсі квартири, де я живу вже) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 26 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 Давайте начнём с начала-зачем Вам вообще нужна наливайка?На какой площади планируется заливка? Ну а насчёт шлифовки и пыли Вы очень сильно не правы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 26 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 если в процессе заливки смесь найдёт таки дырочку и начнёт туда активно вытекать,то немедленно киньте в то место жменю сухой смеси Золотые слова! Жаль поздно узнал. Спасибо за совет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз