Andriy_lviv Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Друзі, привіт. Порадьте з фасадами на кухню. Ламаю собі голову, а на ринку нічого адекватного по грошам запропонувати не можуть. Фасади неадекватно дорогі. І, в результаті, прайс кухні виходить не гуманний. Грубо-кажучи, така кухня у фарбованому МДФ обходиться біля 4800-5800$. Якщо з панелей Алвік чи AGT - прайс зростає ще десь на тисячу. Тисячу баксів можна зекономити якщо здешевити блюм, зробити тумби з ДСП. Про столешню навіть не говорю - це окремий прайс. Якщо камінь/акрил, то плюс до вартості 1300-2000$. Проект такий Кухня + острівок. Площа матеріалу фасадного біля 20-22 м2. По одній стороні кухня біля 4 метри, по іншій - 2,4 десь. Висота - 2,56 м. Мої хотєлкі такі: матовий фасад на низ, серединка - фасад під дерево. Зносостійкість хотілось би кращу, адже у мене 2є дітей. Ручки делікатні, або їх відсутність. Класичних ручок не хотілось би ФАСАДИ На ринку знайшов фарбовані фасади. Недоліки - делікатність, фарба лише з одного боку, слабка терпимість до ударів Також непоганий варіант - акриловий МДФ виробника Алвік. В принципі, він підходить, але ціна 3100+ грн за м2. І фасад під дерево теж має десь такий прайс ДСП не дуже підходить, оскільки фасади без ручок і руками на кромку замацається, пошкодиться. Та й немає матової текстури Непоганий на вигляд матеріал - панелі AGT, але матова плита дуже царапається і прайс як у Алвік РУЧКИ Варіанти ручок такі знайшов: Можливо, хтось часто робить схожі проекти. Де оптимізувати? З якого матеріалу робити? Спеціалісти, порадьте варіант по фасадам, ручкам. Думаю, як це все оптимізувати під розумні гроші. І щоб вийшло те, що хочу - кухня з матовими фасадами + під дерево. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrAlexGreen Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Тисячу баксів можна зекономити якщо здешевити блюм, зробити тумби з ДСП. Я вообще не вижу смысла в дорогом блюме. Блюм без наворотов на кухню мне около 5к грн обошелся... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Волчок Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Я вообще не вижу смысла в дорогом блюме. Блюм без наворотов на кухню мне около 5к грн обошелся... Акриловые панели AGT никак не стоят 3100 грн./м2 , а 3500 за лист 2800 х 1220 мм viyar.ua/catalog/agt/page-7/ , Niemann подороже, но тоже не 3100 за м2. viyar.ua/catalog/mdf_niemann/. Можете посмотреть на панели Arcopa (Турция) fordom.com.ua/mdf-panels/5k-lamigloss-5k/. Но под них необходима ручка или открывание Push to open или Tip on ( путем нажатия на фасад). Что касается фурнитуры Blum или подобной, то качество тербует расходов. Подъемники фасадов в Вшем прэкте могут быть или блюмовские или хеффеле ( стоимость сопоставима). По петлям и направляющим можно применить что-то более дешевое, но с потерей долговечности и надежности. Акриловую стодешницу можно заменить на влагостойкую ДСП ( Лксформ,Еггер , Арпа и т.д. ) 4200 мм будет стоить примерно 7000 грн. (влагостойкая) . Если хотите, могу просчитать вашу кухню, подобрать фуритуру, столешницу и т.д. Предварительные данные пишите в личку или на почту vav98@ukr.net 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 24 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Хотілось би знайти матеріал рівня Алвік мат, на якому не залишається відбитки і який не розіб'ється за 1 рік... Плюс щоб виглядав достойно. Я вірно розумію? agtplus.ua/plate-materials/panels-alvic/1283-18-mm-supermatt Цена 5850 30 грн/шт Площадь 3,355 м2 Отже, 5850 / 3 і вийде ціна за м2 матеріалу 1950 грн? То чому мені продавці називають ціну 3100 за м2? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 25 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 (змінено) Дослідив трохи питання. Цей Алвік коштує біля 50 Євро за м2, якщо купувати листом. Якщо замовляти порізаним і з лазерним кромкуванням -ціна виростає до 100 Євро. У Львові немає лазерного кромкування Майстри кажуть, що у Львові кромлять нормально звичайним поліуретаном Є варіант PUR-поклейки кромки на фірмі "Сучасний дизайн", або "Томек". Ну і ще нюанс - чи є у них матова кромка? Бо багато, куди дзвонив, не мають. Змінено 25 лютого 2019 користувачем Andriy_lviv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Волчок Опубліковано: 25 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 Кромку купите на том же АГТ родную под цвет фасада или еще где подберете . Кто Вам сказал, что с порезкой Цена возрастает в 2 раза. На сайте АГТ есть расценки на порезку и кромковку плитных материалов, форма заказа, можете сами просчитать. Предварительно зарегистрируйтесь у них как клиент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 25 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2019 (змінено) На АГТ відписали: "1 м2 фасаду колекції Супермат коштує 2 752 грн крайка рідна під декор (матова) У нас ПУР-поклейка, за рахунок якої фасади герметичні і вологостійкі Ми продаємо готов вироби тільки по м2" Просто плита коштує біля 1600 Змінено 25 лютого 2019 користувачем Andriy_lviv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max_13 Опубліковано: 26 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 На ВиЯре фасады fenix ntm 2660грн/м2 (10цветов) Фасады pur Можно плитами (19 цветов) покупать 4200х1300х18/20мм тогда и столешницу можно вырезать из этой плиты Плиту можно кромеовать laser и pur Pur к слову более водострйкое склеивание Дсп дерево на фасады норм cleaf, saviola 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 26 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 Як ви вважаєте, чи доцільно економити таким чином: купити плити Алвік і самому порізати їх і PUR-склейку зробити? 1700 грн плита + 40 грн/м.п. PUR + порізка + закласти 20% площі на відходи. Думаю, вийде біля 1900-2200 грн / м2 Купити на заводі вже порізане і закромлене коштує 2750 грн Мені треба біля 20 м2 плити.Отже, економія може скласти баксів 500 Так само можна на Блюмі оптимізувати щось і зекономити баксів 300 Хоча майстри казали, що на блюмі знижка дуже мала. Хіба десь діставати з Польщі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max_13 Опубліковано: 26 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2019 1. вы еще раз хорошо подумайте о материале , вы отказались от крашенныx фасадов (методом распыления) и планируете покупать опять же крашенные (только другим методом UV) я бы не экономил здесь и смотрел бы плиты с акриловым пластиком или акриловыми смолами NIEMANN, FENIX NTM, RAUVISIО(rehau) 2. я бы заказывал там где уже имели опыт порезки таких плит , так как есть нюансы, например плиты бывают в пленке и при срезке нужно станок настраивать так чтоб правильно срезал и кромка не торчала потом после снятия защиты и тп мелочи которые потом могут расстроить 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 28 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2019 Вирішив робити кухню без ручок, з металевим профілем по довжині кухні. На тіп-онах, тандембоксах, авентос-ах. п.с. Для мене стало відкриттям, що майстри закладають 65-120% в роботу від вартості матеріалів на кухню Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Волчок Опубліковано: 28 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2019 Вирішив робити кухню без ручок, з металевим профілем по довжині кухні. На тіп-онах, тандембоксах, авентос-ах. п.с. Для мене стало відкриттям, що майстри закладають 65-120% в роботу від вартості матеріалів на кухню А що тут дивовижного. Ви готові заплатити не малі гроші за високоякісну фурнітуру, а за роботу хочете щоб майстри брали копійки? Високоякісна технологічна фурнітура потребує дуже точного ретельного підходу до неї, що і відображається у вартості робіт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 28 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2019 (змінено) А що тут дивовижного. Ви готові заплатити не малі гроші за високоякісну фурнітуру, а за роботу хочете щоб майстри брали копійки? Високоякісна технологічна фурнітура потребує дуже точного ретельного підходу до неї, що і відображається у вартості робіт. Я бачив, як встановлюється фурнітура. На мою думку, Блюм встановити значно легше, ніж якийсь Китай. Все продумано на заводі виробником. Зіпсувати Блюм чи неправильно поставити надзвичайно важко. Виробник передбачив, що воно ставиться і працює чітко. Висновок - я плачу виробнику фурнітури більше, щоб майстру було легше зробити мені кухню краще. Інший приклад - чому монтаж звичайної дверки коштує у % співвідношення дешевше, ніж фарбованої? Бо є ризик зіпсувати фарбовану, тому треба заплатити в 5 разів дорожче за роботу? Але ж статистика каже, що на великому проекті псується 1-2 дверки і 1 система. Собівартість 150$. При собівартіості усіх матеріалів, скажімо, 4000$. Чому така непомірна надбавка грошей за ризик, яка починається від 50-65? Я за те, щоб мебельщики достойно заробляли, але не шляхом знімання штанів з клієнта ;) Як на мене, треба щоб і мебельщик залишився задоволений, і клієнт. Змінено 28 лютого 2019 користувачем Andriy_lviv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Волчок Опубліковано: 28 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2019 Я вибачаюсь, але Ви надивились роликів по установці фурнітури блюм, де все показано так легко. Відкрийте каталог і подивіться скільки отворів треба правильно дуже точно зробити, щоб поставити якісь механізм. Від цьго залежить нормальна робота всієї ситеми. Подальше регулювання дійсно достатньо легке. Річ іде про кінцевий виріб. В преміальному сигменті частка зарплати буде завжди вище , ніж в економ. Хоча операції виконуються аналогічні. Візміть любу сферу життя. І останнє, якщо замовник рахує, що так легко змонтувати той чи інший виріб, чому він сам цього не зробить, економія коштів дуже суттєва. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 28 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2019 Волчок, я процитую себе: я за те, щоб клієнт і майстер обоє були задоволені Щоб і майстер заробив і щоб клієнт отримав кухню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 28 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2019 (змінено) Отже, вийшло так: робота 40000 (були пропозиції від 32000 до 48000) Блюм = 32193 ДСП 9*1600=14400 ДСП 16 1*1600 = 1600 ХДФ 3*500=1500 Фасад під дерево 7540 Фасад Алвік = 33075 Профіль 5*200=1000 Підсвітка = 2000 Фурнітура = 2000 Доставка = 600 Разом 136000 без столешні. По Блюму вийшло так: Змінено 28 лютого 2019 користувачем Andriy_lviv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlSkil Опубліковано: 3 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2019 сячу баксів можна зекономити якщо здешевити блюм, зробити тумби з ДСП. А з чого ви ще мали намір робити тумби? Tip-on то зручно для вас, ви перевірили? Відчиняти то ще так собі, а зачиняти геморно. Є тандембокс тір on + blumotion механіка. але чи є такі навіси та авентоси? servodrive не пропоную. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 3 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 2019 А з чого ви ще мали намір робити тумби? Tip-on то зручно для вас, ви перевірили? Відчиняти то ще так собі, а зачиняти геморно. Є тандембокс тір on + blumotion механіка. але чи є такі навіси та авентоси? servodrive не пропоную. Тумб відвривних вбік у мене мінімум. Напевне, тупон дратуватиме лише коли сміття викидуватиму у тумбу з боковим відкриттям. Не зручно, бо у випадку ручки є 1 рух на відкриття тумби. А у випадку тіпону, рухи два: натиснути і взяти брудними руками за фасад. Бачив альтернативу - ставити такі ручки або щось подібне polkemic.com.ua/p494917160-ruchka-profil-hexi.html Але на холодильник чи посудомийку вони не дуже підійдуть....бо там треба масивніші. Або серводрайв, який не влізе в бюджет. Порадьте щось) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 4 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2019 По Блюму вийшло так: Можете надати комплектуючі блюм разом з цінами? Зараз також намагаюсь зрозуміти з чого робити кухню. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 5 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 5 березня 2019 Кращого за Алвік супермата Антрацита не знайшов. АЛЕ сьогодні на Алвік поклав фасад з ДСП щоб підібрати колір. От результат. Вже сумніваюсь, чи варто переплачувати за нього, чи взяти фарбований фасад на 20-30 баксів дешевше за м2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 18 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2019 Замість того ніжного Алвіка вирішив взяти це Alvic Oxid 3286 - Оксид 04 і дерево: SKIN Sagade 6424 SG Але то ДСП Хочу брати, бо більш зносостійке і не залишатимуться пальці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlSkil Опубліковано: 19 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2019 Замість того ніжного Алвіка вирішив взяти це Alvic Oxid 3286 - Оксид 04 і дерево: SKIN Sagade 6424 SG Але то ДСП Хочу брати, бо більш зносостійке і не залишатимуться пальці. брал какую то МДФ супермат Лава на Вияре. И аналогичного цвета (на самом деле цвет 1 в 1) ЛДСП Еггер для каркасов. Разницу различить очень трудно. к тому же слой того супермата на МДФ не толще ламината ЛДСП. Стоит ли столько платить за плитній материал, если можно подобрать сопоставиміе плиті подешевле. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max_13 Опубліковано: 3 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2019 сделали кухню? все получилось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marinka675 Опубліковано: 8 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2019 знаю теперь точно, что лучше брать кухню с глянцевой поферхностью.. потому что с обклееного шпона или чего-то там жир просто не вымывается((( печалька 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 10 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня 2019 сделали кухню? все получилось? На даний момент, ще не зробив. Але Блюм придбав. Частково вже встановлено. Коли реалізують кухню - відпишу. Дякую усім за допомогу, яку кожен пропонував. Було дуже приємно Фасади Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз