Тушелюб Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Вітаю, панове. Мій син недавно одружився, зробив ремонт на бабиній квартирі і переїхав туди з дружиною. Такий-сякий інструмент постійно потрібен. Вирішив синові на ДН подарувати лещата. Чесно носом перерив всю тему з інструментами, та чи то справді нема, чи може де пропустив - нічого не знайшов. Хто що може підказати? Вихідні дані. Чавун, губки ~100мм, поворотні, бюджет до 2000 грн. Цікавить варіант найкращого співвідношення ціна/якість. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olenevod Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Найти на барахолке старые, советские. Те что новодел - лопают пополам от первого удара молотка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Найти на барахолке старые, советские. Те что новодел - лопают пополам от первого удара молотка. Хммм... Якось для подарунка б/в не дуже... Може які дорожчі взяти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 гляньте на STANLEY 1-83-066, непогані лещата, та як раз у ваш бюджет приблизно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Хммм... Якось для подарунка б/в не дуже... Може які дорожчі взяти? СССР сами кращи - тики не розумiю нащо в квартири лещата Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 СССР сами кращи - тики не розумiю нащо в квартири лещата Ремонт тільки зробили і ще багато дрібних недоробок. Весь час щось потрібно закріпити. Це я по своїй квартирі знаю, бо й без ремонту постійно використовую. Я їх прикріпив до ДСП 40*40 см. і тому це доволі мобільна штука. Ви таки праві в тому, що може для квартирних умов 100 мм і завеликі. Може й 80 мм достатньо. Якби десь радянські нові знайти - мови б не було. А то покоцані якось дарувати... не випадає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Ви таки праві в тому, що може для квартирних умов 100 мм і завеликі. Може й 80 мм достатньо. Якби десь радянські нові знайти - мови б не було. А то покоцані якось дарувати... не випадає. Ну от я купив собi GROZ в будинок губки 150мм - зажимаю деталь починаю з нею працювати, в якийсь момент зажим сам по сибi розслябляэться. От такий вiн Китай. Через деякий час перепала нагода взяти СССР 30 кг, всi обдовбанi - працюють в рази краще. Згодом губи замовив для них новi на заказ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 (змінено) гляньте на STANLEY 1-83-066, непогані лещата, та як раз у ваш бюджет приблизно. Попадались мені раніше при перегляді. Подобаються. Фірма хороша, але й за бренд там, напевне, деруть? Вирішив їх таки купити. Знайшов в "мотоблоці" за 1537, а в решті магазинів стартує з 2400. Про всяк випадок подзвонив на мотоблок - чуда не сталося - немає, тому й ціна така. Але менеджер сказав, що є YATO YT-6502 за 1800 грн польські не дуже гірші. В неті ціни стартують з 2100. Знаєте щось про них? Змінено 6 лютого 2019 користувачем Тушелюб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Попадались мені раніше при перегляді. Подобаються. Фірма хороша, але й за бренд там, напевне, деруть? Так, всі бренди нормальні "деруть" за бренд Але лещата дійсно непогані... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Ремонт тільки зробили і ще багато дрібних недоробок. Весь час щось потрібно закріпити. Це я по своїй квартирі знаю, бо й без ремонту постійно використовую. Я їх прикріпив до ДСП 40*40 см. і тому це доволі мобільна штука. Ви таки праві в тому, що може для квартирних умов 100 мм і завеликі. Може й 80 мм достатньо. Якби десь радянські нові знайти - мови б не було. А то покоцані якось дарувати... не випадає. це не старі лещата, - це антикварні :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 це не старі лещата, - це антикварні :D Цікавий поворот - треба обдумати Добавлено через 1 минуту Так, всі бренди нормальні "деруть" за бренд Але лещата дійсно непогані... Я там вище додав. Як щодо YATO YT-6502 та YATO YT-6506. Що то за звірі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Я там вище додав. Як щодо YATO YT-6502 та YATO YT-6506. Що то за звірі? Польша. Не тримав їх в руках, так що сказати нічого. Хоча працюю з цим імпортером. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Польша. Не тримав їх в руках, так що сказати нічого. Хоча працюю з цим імпортером. Сподобалися YATO YT-6506. Мають окремий зажим для труб. Часто таке бувало потрібно. Ще й по горизонтальній осі крутитися можуть. Не уявляю навіщо таке може бути треба, але симпатичненько якось. Та що я - корову купляю, щоб так довго вибирати. Візьму їх. Дякую за поради. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 там же ценник в два раза выше вашего бюджета Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Цікавий поворот - треба обдумати Добавлено через 1 минуту Я там вище додав. Як щодо YATO YT-6502 та YATO YT-6506. Що то за звірі? за ято , дивіться на олх бігл або інших майданчиках, буває часто що привозять з Польщі по цікавих цінах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Вирішив синові на ДН подарувати лещата. Дивний вибір для квартири. Краще, у якості подарунку, - замовте у китайців для сина лазерний нивелир. Для квартири - саме те. А лещатам у квартирі не має чого робити. Нещодавно замовив Kapro (872G) Загальний кошторис - 2857 грн. *** 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Дивний вибір для квартири. пидтримаю, вони навить в приватному будинку ридко треба. це якщо людина любить майструвати шось тоди так - знадобиться, а чисто для ремонту воно взагали не треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 6 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 там же ценник в два раза выше вашего бюджета Перепрошую, помилився. Мав на увазі YATO YT-6505. Для квартири вистарчить. Там в основному не надто важкі роботи. Добавлено через 22 минуты замовте у китайців для сина лазерний нивелир. Для квартири - саме те. *** А нівелір для чого? Основні ремонтні роботи вже зроблено. Залишилось люстри, меблі, порожки, герметизація і т.п. Стяжки, підлоги, плінтуси і всяке таке, що потребує горизонту вже є. А лещата до всього. Ручка від шафи відвалилася - трохи з болтиками похімічив. Порожок між плиткою і паркетом напильником підтесати - якось зафіксувати треба. Врізати, або зігнути цвяха, чи полосу. Підлаштувати вент. решітку - треба вирізати паз під арматуру. Та он тапок розклеївся - намазав клеєм і лещатами затиснув до висихання. Може то лише я лещата так часто використовую. Схоже на те, що люди, які дивуються цьому просто мають десь собі майстерку у підвалі, чи на стриху і все можуть робити там. А тут є лише квартира. Добавлено через 11 минут замовте у китайців для сина лазерний нивелир. *** Зачепили таки Ви мене тим нівеліром. Я на селі вже почав будівництво дому і минулий сезон завершив перекриттям підвалу. Не раз мені того нівеліра бракувало. Купив собі водяного, але то дуже марудно і неточно. Хіба тільки на території щось рівняти. Якщо Ви на тому розумієтеся, то порадьте якийсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dinol Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 гляньте на STANLEY 1-83-066, непогані лещата, та як раз у ваш бюджет приблизно. "Облизываюсь" второй год на эти лэщата, если честно. Дилер, что в них уникального, кроме бренда (да и бренд, последнее время не очень)? Чем тиски Стенли лучше, например этих: intertool.ua/catalog/stolyarno-slesarniy-instrument/instrument-slesarniy/tiski/intertool-ht-0051.html#list=Search-block ? Мы все прекрасно понимаем, что все это сделано в одном подвале на Подоле, только бирки разные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 якийсь. Я замовив цей - з зеленим променем. ru.aliexpress.com/item/KAPRO-872N-872/32900849189.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2c1a33edPYcTLf Вже подорожує десь в Україні.Завтра, напевно - вже отримаю. Замовив 24.01.2019. Оплатив з віртуальної гривневої карти Приватбанку. *** Водяний рівень - це гарно, але працювати одному майже не можливо та часто - не зручно. *** 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 6 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2019 Ще треба визначитися для чого рівень. Цей з двома променями має обмежене застосування. Звісно якщо завдання замінити водяний рівень - то вистачить. А якщо треба побудувати перпендикулярні площини в обмеженому просторі - то треба інший рівень брати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 7 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2019 Ще треба визначитися для чого рівень. Цей з двома променями має обмежене застосування. Звісно якщо завдання замінити водяний рівень - то вистачить. А якщо треба побудувати перпендикулярні площини в обмеженому просторі - то треба інший рівень брати. Для чого все однозначно. Будується хата. З весни майстри почнуть піднімати з цегли 1-й поверх. Там і комини і перегородки. Горизонт і вертикаль за майстрами треба перевіряти. Частину робіт виконую сам (маю час), зокрема бетоную вхід в підвал, мурую перегородки в підвалі, тощо. Дотепер обходився звичайним бульбашковим рівнем. Але то треба буде стяжки всюди робити, штробити під опалення воду і електрику і ще багато чого. Ще ділянка у мене з нахилом в 10%. Буду рівняти. Але , здається, лазерні рівні то тільки для приміщень. Добавлено через 4 минуты Я Завтра, напевно - вже отримаю. Як спробуєте, то поділіться враженнями, будь-ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2019 Як спробуєте, то поділіться враженнями, будь-ласка. Вже отримав. Прийшло повідомлення СМС на мій телефон. Забрав на пошті. Візуально - усе гаразд. Але перевірити не має можливості - ще не отримав акумулятори та зарядне, яке замовив на Ебей за 28 дол.США - Panasonic Eneloop Advanced Charger + 4 AA Rechargeable batteries 1900mAh BQ-CC17. Лазерний рівень не комплектується акумуляторами. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 7 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2019 ще не отримав акумулятори та зарядне до лещат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2019 до лещат? По роду моєї діяльності, у мене в наявності з десяток різних лещат - слюсарні, фрезерні, трубні, ковальські. Є навіть вагою 110 кг. Не потрібно воно у квартирі ! Купіть краще декілька струбцин - цього буде достатньо у багатьох випадках. Для гаражу - можна щось придбати з радянських. І те буде стояти роками - не зрозуміло для чого. За рік ми встигаємо ушатати 1-2 тисків радянських. Аби використовували те, що зараз пропонують в магазинах - викидали би кожний тиждень. Десь так - якщо коротко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз