rulllesss Опубліковано: 23 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2019 Думаю, що поставити на підлогу в альтанку. Зараз тільки стяжка. Є два варіанти: керамо-граніт або звичайна бруківка. Схиляюся до бруківки через те що не потрібно робити переходів з доріжки ну і естетично гарно. Див аттач. але думаю можуть бути проблеми з установкою на стяжку, а також по висоті підлога в альтанці вийде на 5 см вище ділянки (доріжки) На скільки практичний такий підхід до підлоги, які можуть бути з тим ще проблеми ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir1979 Опубліковано: 28 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2019 Думаю, що поставити на підлогу в альтанку. Зараз тільки стяжка. Є два варіанти: керамо-граніт або звичайна бруківка. Схиляюся до бруківки через те що не потрібно робити переходів з доріжки ну і естетично гарно. Див аттач. але думаю можуть бути проблеми з установкою на стяжку, а також по висоті підлога в альтанці вийде на 5 см вище ділянки (доріжки) На скільки практичний такий підхід до підлоги, які можуть бути з тим ще проблеми ? Можна було навіть стяжку не робити, а покласти бруківку на гарцовку. А так бруківка саме воно, гарантія, плитка може відпадати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз