kosarevek Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 У нас садовое товарищество в Киеве. Т.е. сельсовета нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 У нас садовое товарищество в Киеве. Т.е. сельсовета нет. А если ___ (нужное указать) райсовет в г. Киеве? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgeny196 Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 Орган местного самоуправления то есть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 Мне уже несколько лет не приходит налог на землю и я его не платил. Я не знаю куда обратиться чтоб в выяснить в чем причина и сколько и куда нужно заплатить. Может кто-то подсказать, куда обращаться чтоб решить эту проблему?. Я брала доки на землю и ходила в налоговую. Там не по всем моим участкам были данные. В налоговой внесли ведомости в компьютер и там же дали реквизиты для оплаты налогов. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 В налоговой внесли ведомости в компьютер и там же дали реквизиты для оплаты налогов. Реквизити - ето пол-дела. А где узнаете сумму к оплате? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 Реквизити - ето пол-дела. А где узнаете сумму к оплате? Мне в том кабинете, где сдал копии документов, сразу дали реквизиты и написали сколько платить. А если есть вопросы по сумме платежа, то предложили сходить в земресурсы и уточнить все вопросы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgeny196 Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 то предложили сходить в земресурсы и уточнить все вопросы. расчеты должна производить налоговая. И отвечать за правильность их Из Налогового кодекса: 286.5. Нарахування фізичним особам сум податку проводиться контролюючими органами (за місцем знаходження земельної ділянки), які надсилають (вручають) платникові за місцем його реєстрації до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку за формою, встановленою у порядку, визначеному статтею 58 цього Кодексу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nata1 Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 Реквизити - ето пол-дела. А где узнаете сумму к оплате? Сумму писали там же. У них программа выдала информацию по участкам, которые на мне числятся не только по городу, а и по селам. Только платила я по разным реквизитам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 расчеты должна производить налоговая. И отвечать за правильность их На основании каких документов налоговая считает налог на землю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 Мне в том кабинете, где сдал копии документов, сразу дали реквизиты и написали сколько платить. Налог меняется ежегодно. Постоянно бегать в налоговую? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgeny196 Опубліковано: 24 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2019 На основании каких документов налоговая считает налог на землю? читайте пост 32 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз