murava Опубліковано: 9 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2019 1. Можно 25 2. Не принципово 3. Паралельно и только паралельно 4. Берите 6ку, будет нормально 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня 2019 Між гідрострілкою і колекторами ППР32мм, між котлом і стрілкою ППР 25мм. Все вірно? Тепер немає зауважень? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2019 Нема, ваяйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 16 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2019 Назріло ще одне питаннячко: Мені потрібно на сходовій клітині зробити шматочок теплої стіни. Робитиму тією ж трубою, що і ТП (Фірат РЕХ 16*2). Стіна з газоблока. Мене цікавить які треба розміром штроби робити для труби? 20*20, чи 40*40, щоб труба там себе нормально почувала і стіна не давала в майбутньому дефектів типу тріщин чи висипання??? Чим замуровувати трубу? Клейовими сумішами чи раствору з пластифікатором наколотити? ПС: маю ще думку зробити невелику штробу і замазати клейом, а потім приклеїти на верх гіпсокартон, щоб не паритися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 16 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2019 Шось не густо з підказками... Мінімальний радіус вигину РЕХb - 8 діаметрів? Це виходить що при прокладанні в стіні зійкою (щоб повітря виходило наверх до колектора з спускніком) шаг труби буде 2*8*d= 2*8*16=260? А я хотів 100-150мм закатать... Упс... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 19 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2019 Порад 0 Тому прийняв рішення самостійно. 1. Купив гідрострілку. Маю лишній новий циркуляційний насосос. Але спочатку змонтую систему котра працюватиме від котла - без окремого насоса і гідрострілки. Під котлом залишається місце, передбачене для встановлення ГС і насоса. Якщо до роботи системи з насосом що має частотнне керування будуть зауваження, то за пару годин система переробиться (додам вже куплену ГС і насос). Тобто проведу експеримент. Вирішив так спробувати бо: а) було б ідеально щоб система робила на одному насосі, б) мені позавчора показали таку систему на точно такому котлі без ГС, працює вже кілька років - всі довольні. 2. Теплу стіну робитиму двома контурами зі зміщенням в 130мм. Отримаю шаг укладки труби 130мм. Штроби не великі, замажу плиточним чи газоблочним клейом. Поверх стіна на перлфікс обклеїться гіпсокартоном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 19 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2019 Получается, трубы будут пересекаться? Насколько помню, для теплых стен есть проблема с развоздушиванием. Для этого (но и не только) применяют трубу 10 мм. Там есть и другие методы, я не помню. Уточните у Андрея. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 19 травня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 19 травня 2019 З розвоздушкой проблем не буде. Ця стіна нижче рівня пола і колекторів і труби в ній під кутом закладу. Щойно був на місті, подивився, хз, моде кину там з шагом 260 та і все... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз