Vet75 Опубліковано: 26 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2018 Привіт, зорієнтуйте на наступний (2019) рік по розцінкам на будівництво. Цікавлять ціни на: 1. будівництво зовн. стін з керамоблока (38 Поротерм або подібний) 2. кладка з рядової цегли (внутрішні стіни) 3. монтаж лісів 4. монтаж перемичок 5. виготовлення самих амр. перемичок (не стандартних) 6. армопояс 7. будівництво вентблоків 8. влаштування монолітного перекриття. Може ще щось пропустив? Буду вдячний, якщо хтось викладе тут або скине у приват приблизний кошторис на будівництво коробки та даху будинку. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirohlebkr Опубліковано: 26 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2018 Щоб порахувать ччк мвнімум квадратуру знати потрібно. А потім все що нарахують будьте готові викласти в два рази більше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vet75 Опубліковано: 27 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2018 Для чого квадратура? Мені не потрібно складати кошторис, мене цікавлять ціни на вказані роботи за 2018 і на 19 роки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ясень Опубліковано: 2 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2019 Привіт, зорієнтуйте на наступний (2019) рік по розцінкам на будівництво. Цікавлять ціни на: 1. будівництво зовн. стін з керамоблока (38 Поротерм або подібний) 2. кладка з рядової цегли (внутрішні стіни) 3. монтаж лісів 4. монтаж перемичок 5. виготовлення самих амр. перемичок (не стандартних) 6. армопояс 7. будівництво вентблоків 8. влаштування монолітного перекриття. Може ще щось пропустив? Буду вдячний, якщо хтось викладе тут або скине у приват приблизний кошторис на будівництво коробки та даху будинку. Дякую. Розцінки на 2019 р. 1. 1200 грн.м3 2. 2100 грн. м3 перестінки 350 грн. м2 3. 40 грн.м2 4. Від 350 грн.м/п 5. Від 300 грн.м/п 6. 2800 грн.м3 7. 380 грн. м2 (з використнням професійної опалубки виконавця). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз