US7IGN Опубліковано: 2 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2018 Накидайте идей, что вы будете дарить детям на новогодние праздники в бюджете до 100$ на нос Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olimpiya Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 (змінено) Накидайте идей, что вы будете дарить детям на новогодние праздники в бюджете до 100$ на нос эээ, для двух лет и для 10 совсем разные подарки ))). На какой возраст нужно? Добавлено через 1 минуту Своему 10-ти летнему вот это планируем bt.rozetka.com.ua/redmond_rmb_m604/p21701380/#tab=all dodosocks.com/ Змінено 3 грудня 2018 користувачем olimpiya 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 Девочек много от полутора до 14 лет. Мальчик один 13 лет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 Подаруйте емоції - так воно запам'ятається, а не ляже черговою іграшкою в велику купу в кімнаті. Звозіть в зоопарк ("12 місяців"), аквапарк, на Вишгорі покатайте на сноутюбінгу, підіть на картинг, чи в океанаріум, купіть прогулянку на конях (взимку дуже класно!), купіть простого дрона з камерою і познімайте разом околиці... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Девочек много от полутора до 14 лет. Мальчик один 13 лет... Для совсем маленьких срабатывает трюк "Давай напишем письмо Деду Морозу". У старших можно ненавязчиво узнать, что хочет! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Их родители вернут всех этих хомячков мне и шо дальше? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Их родители вернут всех этих хомячков мне и шо дальше? Нужно правильно письма писать:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 С тремя девочками уже определился, с остальными думаю... Мальчик хочет приставку и засматривается на оружие, но это непедагогично и я против оружия в принципе. Может ему 100$ и пусть сам думает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Мальчик хочет приставку и засматривается на оружие, но это непедагогично и я против оружия в принципе. Может ему 100$ и пусть сам думает? ну да. пусть сам педагогично купит оружие. коль дарить его не педагогично). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 За эти деньги он ничего из оружия не купит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 За эти деньги он ничего из оружия не купит. угу. к вашим 100 еще тети Моти 100, дяди Пети 100 и бабы Вали 50 - и купит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 за 350 он скорее еще раз в европу сгоняет. молодежь нынче продвинутая... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 За эти деньги он ничего из оружия не купит. Мой хочет квадрокоптер с камерой ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Мой хочет квадрокоптер с камерой у меня знакомый брал поиграться типа минимально приемлемые характеристики - баксов 500 бушный... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 6 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2018 у меня знакомый брал поиграться типа минимально приемлемые характеристики - баксов 500 бушный... Хорошо, что у нас еще проходит просто вертолет на радиоуправлении:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2018 Понемногу определяемся. Мальчик едет в Европу, одна девочка 8 лет получает новый телефон, вторая с папой собирает электронные часы. Девочке 6 лет заказываем набор пищевой мастики. Девочке 11 лет скорее всего какой-то сертификат. Девочкам 1,5 и 3 года или игрушки или билеты на какую-то развлекуху. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз