kortesFx Опубліковано: 25 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2018 Доброго дня жителям форума. Имеется данний герметик , на рiзних ресурсах его теплова придатнисть гуляе в межах 90-130 градусов . Хочу перепаковати полотенчик , який щас упакован паклей , причем весьма неэстетично. Можно використать даний герметик или пошукать шось iнше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 25 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2018 вполне хватит только резьбы ОБЯЗАТЕЛЬНО обезжирит (не медицинским спиртом) для подобный вещей я применяю изопропиловый спирт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 25 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2018 вполне хватит только резьбы ОБЯЗАТЕЛЬНО обезжирит (не медицинским спиртом) для подобный вещей я применяю изопропиловый спирт А чим медичний не влаштовує? Ну якщо без шуток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 25 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2018 тот который в аптеке ужа давно не тот спирт остается жирная пленка - имел опыт ремонта ситилайтов - переклейка оргстекла... так вот спирт с аптеки не обеспечивал нормальной очистки... пока рекламщики не посоветовали изопропиловый спирт... P.S. - всякие модные смеси что бы не потели автостекла содержат изопропил - по запаху учуял 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kortesFx Опубліковано: 25 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2018 вполне хватит только резьбы ОБЯЗАТЕЛЬНО обезжирит (не медицинским спиртом) для подобный вещей я применяю изопропиловый спирт Спасибо за оперативный ответ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз