chipmunk Опубліковано: 17 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2018 Як робити ? Не хочу плитку. Гугл показує багато картинок де в санвузлах лежать дошки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 17 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2018 На картинках плитка розмальована під дошки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 17 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2018 Як робити ? Не хочу плитку. Гугл показує багато картинок де в санвузлах лежать дошки Не знаю. Не вижу ничего страшного в доске пола в туалете! Нет ну если вы планируете постоянные протечки воды, то тогда не желательно! Надо понимать, что туалет это не ванная комната! И там влажность чуть повышена, но не настолько дико. Так что думаю с определенными моментами учета работы с деревом, смело можно уложить доску! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chipmunk Опубліковано: 17 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2018 Не знаю. Не вижу ничего страшного в доске пола в туалете! Але я хочу саме там де душова кабіна та ванна. > На картинках плитка розмальована під дошки... Я думаю вже є сучасні матеріали які добре захищають дерево. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 17 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2018 Я думаю вже є сучасні матеріали які добре захищають дерево. Так,можливо і є, але я ,наприклад,не люблю експериментувати і ризикувати у своїм будинку і за свої кошти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 18 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2018 Але я хочу саме там де душова кабіна та ванна. > На картинках плитка розмальована під дошки... Я думаю вже є сучасні матеріали які добре захищають дерево. Ну в помещении с душевой кабиной и ванной, я на пол не рискнул бы стелить доску! Если у вас дом на пару тыс м2 и 25 сенузлов, то редко используемые я бы может и рискнул доску укладывать. А в основной только те материалы которые не боятся воздействия воды. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olenai Опубліковано: 18 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2018 В душевую можно только тик. Но цена 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз