Zuravlik Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Потрібна неробоча микрохвильовка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Потрібна неробоча микрохвильовка. Є така. Радянська. "Днепряночка-2"? Потрібен магнетрон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 31 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Підходить, дякую. ..Та це чоловік доручив написати,- мабуть де і коли можна забрати це щастя?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Потрібен магнетрон? Не думаю, бо параметри би вказували тоді. Скоріше МОТ для самопальної контактної зварки. Теж таку хочу зробити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 де і коли можна забрати це щастя? Я перепрошую, але у Вас було написано "потрібна", а не "прийму в подарунок". Хоч і не робоча, але металу до біса. P.S. Дуже гроші потрібні. :D Добавлено через 3 минуты Теж таку хочу зробити. Вам, часом, не в район Погулянки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 31 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Я перепрошую, але у Вас було написано "потрібна", а не "прийму в подарунок". Хоч і не робоча, але металу до біса. P.S. Дуже гроші потрібні. :D Це ж розділ "віддам-прийму в дар", а не розділ продаж? Але якщо і тут є варіанти- уточню "Прийму в дар неробочу мікрохвильовку" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Игорь&Ира так, буваю там щочетверга (мова про Львівську погулянку) Однак я за ТСом стану - халяву шукаю. Металу нам нинада, нам тілько транс і годі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Це ж розділ "віддам-прийму в дар", а не розділ продаж? Там є й таке уточнення "віддам за коньяк". А коньяк є різний. Тому краще грошима. :D Але якщо і тут є варіанти- уточню "Прийму в дар неробочу мікрохвильовку" Беру тайм-аут на роздуми. А Ви звідкіля, бо девайс на дачі в Чабанах? Добавлено через 1 минуту так, буваю там щочетверга (мова про Львівську погулянку) Однак я за ТСом стану - халяву шукаю. Це так, ностальгія. Звиняйте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 Я перепрошую, але у Вас було написано "потрібна", а не "прийму в подарунок". Хоч і не робоча, але металу до біса. P.S. Дуже гроші потрібні. :D и? металл по 5 был недавно. там сколько у вас 40 кг?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 металл по 5 был недавно. там сколько у вас 40 кг? Можна и 40. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 Так там і мідяха є і люміній мо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 Так там і мідяха є і люміній мо Сделано в СССР. Там все вищого гатунку. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 6 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2018 (змінено) Там є й таке уточнення "віддам за коньяк". А коньяк є різний. Тому краще грошима. :D Беру тайм-аут на роздуми. А Ви звідкіля, бо девайс на дачі в Чабанах? Добавлено через 1 минуту О ,lдуже зручно,- ми трохи дальше по одеській трасі ..Ну, а якщо 100 грн на частину пляшечкі ? ;) Змінено 6 листопада 2018 користувачем Zuravlik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 6 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2018 ..Ну, а якщо 100 грн на частину пляшечкі ? ;) Людина ж написала, що там одного брухту на 200 грн. Та й не настільки я багатий, щоб вживати коньяк аж за 100 грн., а потім лікувати печінку за тисячі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз