ш3х Опубліковано: 30 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2018 Продам отличную строит.тачку на 2-х пневмоколесах. Основание - толстостен.уголок. Ручка - толстостен.труба. Убирающаяся подножка. Тачка крепкая, тяжелая, но с легким ходом, покупатель будет доволен. Цена 1кгрн Аналоги стоят около 2кгрн : atlant-shop.com.ua/stroitelnye-instrumenty-oborudovanie/stroitelnoe-oborudovanie/tachki-stroitelnye/tachka-2-kolyosnaya-monstr-400-mm-150-l-200-kg-krash-stroit www.olx.ua/obyavlenie/sadovaya-stroitelnaya-tachka-dvuhkolesnaya-tip-atek-ukraina-IDC3elp.html#5610f07630 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 летом одну такую за 800 грн. прикупили. отличный аппарат. удачной продажи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 У меня похожая тачка уже четвертый год. Правда, колеса регулярно меняю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPClientOM Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 колёса если менять, то надо брать цельнолитые, которые не надо накачивать. Шоб потом не заклеивать никакие камеры.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 4 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 за 800 на барабане купил новую крепкая, хорошая... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ш3х Опубліковано: 4 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2018 переплатил. там есть и за 500)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 5 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2018 переплатил. там есть и за 500)) есть, но мне уже не надо Кстати, спасибо за напоминание, мне ОСБ надо продать :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ш3х Опубліковано: 17 березня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2019 продано, можно закрыть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення