Olgerd72 Опубліковано: 30 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2018 Всем доброго дня . Подскажите пожалуйста присоединяем балкон к кухне . Стенку парапета балкона планируем утеплить пенобоардом 100мм , затем будет осб плита 10мм.и гипсокартон 12.5мм. Как лучше на такую конструкцию прикрепить стальной радиатор размерами 1400 на 300? Штатного крепления достаточно или не выдержит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 30 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2018 Каркас під ОСБ чи гіпсокартон якийсь планується? Передбачте там закладні під радіатор. Без закладних особисто я б не чіпляв. Якщо без каркасу - докупіть до кріплень (їх 2 чи 3?) ще стільки ж і чіпляйте (так зменшите навантаження на кожну точку кріплення). Але, знов-таки, це залежить від того, наскільки надійно буде закріплено ОСБ-гіпсокартон. ІМХО надійний і найдорожчий варіант - кріплення-"ніжки" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olgerd72 Опубліковано: 30 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2018 Каркас під ОСБ чи гіпсокартон якийсь планується? Передбачте там закладні під радіатор. Без закладних особисто я б не чіпляв. Якщо без каркасу - докупіть до кріплень (їх 2 чи 3?) ще стільки ж і чіпляйте (так зменшите навантаження на кожну точку кріплення). Але, знов-таки, це залежить від того, наскільки надійно буде закріплено ОСБ-гіпсокартон. ІМХО надійний і найдорожчий варіант - кріплення-"ніжки" Как я понял мастера будет какой то каркас профили закупали для гипсокартонных работ . Вариант с ножками рассматривали но пока думаем на стену как то красивее получается чем с ножками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз