Deemych Опубліковано: 14 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2018 Хочу сказать спасибо Виктору (Muvic) за отличную работу по изготовлению ворот и калитки. Прошло уже 3 месяца. Все отлично работает и качество - превосходное. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 14 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2018 Дякую щиро за відгук! Приємно! Дуже хочеться щоб клієнт залишився задоволений результатом роботи. Для цього і працюю. Треба таки буде поставити накладочку тонку на хвіртку, де бігає собачка замка. Вигризає фарбу. Узгоджу окремо час. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
poisonik Опубліковано: 12 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2020 Благодарность и от меня, заказывал второй раз у Виктора ворота+калитку, оба раза все было четко и слажено, хорошее качество изделий, (первые брал даже на китайской фурнитуре, пока тьфу тьфу все работает как часы.). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 13 червня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2020 Мабуть на українській Щиро дякую за відгук, приємно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 8 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2020 Теж хочу подякувати Віктору. Експлуатую зроблені ним відкатні чотири роки. Жодних нарікань. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 8 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2020 @Gonchik, щиро дякую за теплі слова і високу оцінку моєї діяльності! Люди ті самі, телефони ті самі, будуть запитання - я на зв'язку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey1901 Опубліковано: 7 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2021 Спасибо Виктору за изготовленные и установленные ворота с автоматикой CAME и калитку с электрозамком. Сделали все под ключ, начиная с заливки фундамента для откатных, заканчивая подключением и запуском автоматики с удаленным управлением. Качество изготовления и монтажа порадовало. С такими подрядчиками приятно работать. P.S. Из-за организационных накладок (в том числе с моей стороны - сам выложил и забыл привезти пульт от ворот), ворота принимал без пульта и без ключей от замка калитки. Но так как все открывается/закрывается с телефона, проблем не возникло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 7 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2021 Дякую! Також дуже приємно з Вами співпрацювати! Зауважу що керування і воротами, і автоматикою без ключів/пультів відбувалося завдяки пристрою і через зручний додаток, до якого Андрій має безпосереднє відношення. Реально дуже зручний для користування набір, універсальний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LOS8800 Опубліковано: 24 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2021 Заказывал у Виктора ворота под ключ со столбом и закладной, автоматика CAME, все гуд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RuSTer Опубліковано: 16 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2021 Замовляв у Віктора калітку та двоє воріт(розпашні + відкатні(з автоматикою)). Приємно здивований якістю. Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 17 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2021 6 годин тому, RuSTer сказав: Замовляв у Віктора калітку та двоє воріт(розпашні + відкатні(з автоматикою)). Приємно здивований якістю. Дякую! Вам щиро дякую за теплі слова. Приємно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuzibaka Опубліковано: 27 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2021 Заказывали у Виктора распашные ворота, раздвижные ворота с автоматикой и калитку с электрозамком. Сотрудничеством на всех этапах довольны - приезд на замеры, рекомендации по выбору материалов, подготовка основания под автоматику ворот, изготовление и установка ворот и калитки, все это было четко, понятно, быстро, качественно. Отдельная благодарность ребятам-монтажникам - пришлось задержаться до самой ночи, но все установили одним днем. Виктору также спасибо за рекомендации относительно будущих ворот гаража - сам подметил то, что нам нужно доделать и дал совет как быть. Я, правда, не все запомнила , но т.к. после установки въездных ворот за воротами гаража мы точно к Вам, то я спокойна, что все будет ок. Спасибо и удачи Вам! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 28 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2021 Щиро дякую за теплі слова і високу оцінку моєї діяльності! З Вами приємно співпрацювати! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Perforator21 Опубліковано: 28 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2021 Відкатні ворота від Muvic: пішов третій рік експлуатації - "4-5-0", все працює 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 26 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2023 Дякую Muvic за пос. підтримку встановлених воріт. Як згоріла плата двигуна воріт, я отримав оперативну допомогу з ремонту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2023 19 годин тому, Gitan сказав: Дякую Muvic за пос. підтримку встановлених воріт. Як згоріла плата двигуна воріт, я отримав оперативну допомогу з ремонту. Вам дякую за відгук! Чортова русня, аби вони виздихали! Нехай ці витрати будуть найбільшими й останніми у цій війні! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 3 години тому, Фрай сказав: Щиро дякую! Приємно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз