AleKSEYII Опубліковано: 11 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2018 Доброго дня. Маю невелику пасiку. Пропоную форумчанам такий мед: акацiя+сади, липа, сонях+ рiзнотрав'я та рiзнотрав'я. Мед натуральний, центрифужний, зiбраний в екологiчно чистiй мiсцевостi на Житомирщинi. Мед з акацiї густий, не закристалiзований, iз липи почав кристалiзуватись, сонях та рiзнотрав'я закристалiзувався. Сонях коштує 100 грн/лiтр, iншi види медів 120 грн/ лiтр або 350 грн за 3 лiтри. Місцезнаходження в Києві, можу доставити по лінії метро. Тел. (099)7333635, Олександр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 12 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2018 Добавлю фото. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 24 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2018 Хто ще не зробив запас меду на зиму - ще можете замовити, є всі види. Особисто мені подобається мед з липи. Неперевершений аромат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 10 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2018 Не відмовляйте собі у такій насолоді! Смачний та натуральний мед в наявності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 20 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2018 Акація закінчилась. Є в наявності липа, сонях, різнотрав"я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 27 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2018 Фото різнотрав"я, на даний момент вже весь закристалізувався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 19 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2019 Для поціновувачів натурального і солоденького в наявності залишилося трохи соняху. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleKSEYII Опубліковано: 21 червня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2019 Качав в минулі вихідні мед. В наявності мед "акація+сади". Вартість 120 грн/літр або 350 грн/3 літри. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз