alexm-1970 Опубліковано: 2 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Подскажите, кто знает значение фразы: "Выполнить срезку обвальных, осыпавшихся грунтов со склонов до коренных пород" Что такое коренная порода, как ее определить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Скорее всего материковый, слежавшийся, нетронутый (никем и ничем) грунт, в археологии есть такое понятие "культурный слой", так вот это ниже его... Определяется визуально по срезу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexm-1970 Опубліковано: 2 жовтня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Скорее всего материковый, слежавшийся, нетронутый (никем и ничем) грунт, в археологии есть такое понятие "культурный слой", так вот это ниже его... Определяется визуально по срезу Вот я, имея в руках лопату/ ковш экскаватора - как могу определить, добрался я уже до него или нет? Или звать археолога? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2018 Примерно так (зависит от конкретного среза) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз