US7IGN Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 20 минут назад, vadimv сказал: його не шкода буде кинути в будь-який момент? Вам скільки років? Ви колись про смерть думали? Як ви будете все кидати як вона прийде? Чи щось з собою заберете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Вам скільки років? 51 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Ви колись про смерть думали? Колиись думав, не дуже довго ) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Як ви будете все кидати як вона прийде? Та запросто, під час ковіда вже пару разів тренувався ) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Чи щось з собою заберете? Цитата Умер старый богатый еврей. Вся семья собралась у нотариуса, чтобы узнать завещание. Нотариус читает: — Я, Гольдштейн Исаак Абрамович, находясь в здравом уме и твердой памяти, все деньги потратил перед смертью. Змінено 13 квітня 2023 користувачем vadimv 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 В 10.04.2023 в 09:27, US7IGN сказал: мій виконроб колись мав необережність приїхати на мій "довгобуд" на новій машині всегда "нравилась" такая логика. Когда-то давно учредитель одной фирмы, где я работал, уволил сотрудника только за то, что тот приехал на работу на новеньком ланосе... Логика была та же - "наворовал". Хотя у человека была и зп приличная, и кредиты никто не отменял. Но "начальство" всегда любит, когда работают "за еду". Экономия, че... А когда картинка мира ломается - їм це не до вподоби... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 Я завжди перевіряю інформацію перед тим як робити висновки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 5 минут назад, vadimv сказал: 51 Колиись думав, не дуже довго ) Та запросто, під час ковіда вже пару разів тренувався ) Так от я і витрачу їх на готель. Влаштую собі персональний мукачево-вегас і паті з мадярками 😂 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Так от я і витрачу їх на готель. Влаштую собі персональний мукачево-вегас і паті з мадярками 😂 От шо значить не читати Ільфа та Петрова "Золотий тілець", про те, як Великий Комбінатор переходив кордон. Нажаль, може так статися що витрачати буде нічого. Старий знайомий колись хвалився що у нього багато грошей, бо він все зароблене вкладає в нерухомість, в квартири та нежитлові приміщення в центрі Донецька. Вийде на пенсію, буде здавати нерухомість і жити в задоволення. А потім прийшов 14 рік. За останніми данними наразі він в Німетчині працює прибиральником в лікарні. А йому під 70. Тому - хочеш насмішити бога - розповідай йому про свої плани. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 Ну откровенно говоря, на сегодняшний день прораб уже лишнее звено. Разве что на черновые работы и коробку. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 1 минуту назад, Humanite сказал: От шо значить не читати Ільфа та Петрова "Золотий тілець", про те, як Великий Комбінатор переходив кордон. Нажаль, може так статися що витрачати буде нічого. Старий знайомий колись хвалився що у нього багато грошей, бо він все зароблене вкладає в нерухомість, в квартири та нежитлові приміщення в центрі Донецька. Вийде на пенсію, буде здавати нерухомість і жити в задоволення. А потім прийшов 14 рік. За останніми данними наразі він в Німетчині працює прибиральником в лікарні. А йому під 70. Тому - хочеш насмішити бога - розповідай йому про свої плани. А хто сказав що у мене щось є? В реєстрах проти мого прізвища вже давно дуля стоїть 🤩 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 (змінено) 24 хвилини тому, sly сказав: Когда-то давно учредитель одной фирмы, где я работал, уволил сотрудника только за то, что тот приехал на работу на новеньком ланосе... Правильно, незачем держать на работе нищебродов ) Работать должны люди с амбициями, покупающие битые теслы с американской помойки ) Змінено 13 квітня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 45 хвилин тому, US7IGN сказав: Так от я і витрачу їх на готель. Влаштую собі персональний мукачево-вегас і паті з мадярками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 27 минут назад, vadimv сказал: Работать должны люди с амбициями так и есть. У меня встречались сотрудники, которых хотел повысить/добавить зп, но в ответ получал "не хочу". В итоге они в какой-то момент вдруг переставали работать либо уходили... Оно мне надо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 Кто понял жизнь - работу бросил (с) 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 17 минут назад, US7IGN сказал: Кто понял жизнь - работу бросил (с) 😂 и нанял работать других. да. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 13 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2023 В 10.04.2023 в 10:58, US7IGN сказал: не вникав в кошториси бо грошей вистачало вибачте але "не вникати в кошториси" то теж коштує грошей. То-ж договірні відносини, доки вони є - це означає шо обидві сторони все +- влаштовує, якщо щось не влаштовує то відносини розриваються. Якщо вас все влаштовувало а *потім* виявилося що за те брали додаткові кошти то воно якось так і має працювати, бо коли кошти не беруть то зазвичай щось не влаштовує ) в мене будівництво було дорогим теж бо я теж працюю на проектних роботах і розумію шо час/ескалація завжди конвертується прямо чи опосередковано в гроші, якщо ви знаходите людину яка вам будує процесс який влаштовує *вас* то наче логічно шо ви маєте припасти на *його* умови. А так щоб вас влаштовував процесс і на ваших фінансових умовах то або мають бути власні раби або ви таки побудували комунізм ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз