sunreal Опубліковано: 16 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2018 отдам 3 шт.Холодильный агрегат ВС630 ,опломбированы ,заправлены хладогеном,самовывоз позняки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 17 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2018 отдам 3 шт.Холодильный агрегат ВС630 ,опломбированы ,заправлены хладогеном,самовывоз позняки. Добрый день. Что в замен хотите? Буду первым до выяснения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
urikesh Опубліковано: 17 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2018 Буду вторым. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 17 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2018 Буду вторым. Уступаю. Они 3 фазные. Для моих целей не подходят. Сорри sunreal за потерянное время. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
urikesh Опубліковано: 18 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2018 Доброе утро.Как с Вами связаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sunreal Опубліковано: 20 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 вересня 2018 отдам 3 шт.Холодильный агрегат ВС630 ,опломбированы ,заправлены хладогеном,самовывоз позняки. закройте тему Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення