Vikapallada Опубліковано: 12 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2018 Опытные форумчане подскажите пожалуйста какую лучше ванную ставить акриловую или чугунную. Пришел выбор ванной я в замешательстве. Огромный выбор на рынке предложений...хотелось бы конечно и качественную и не совсем дорогую) Бюджет около 25 тыс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mazday Опубліковано: 12 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2018 На мою думку - чугун. Ну це ,якщо немає дизайнерських закидонів на кшталт круглих або ,ще якихсь фігурних екземплярів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikapallada Опубліковано: 13 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2018 На мою думку - чугун. Ну це ,якщо немає дизайнерських закидонів на кшталт круглих або ,ще якихсь фігурних екземплярів. Який виробник кращий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan007 Опубліковано: 26 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2018 Лучше ставить акриловую, она не такая тяжёлая как чугун. И за акриловой ванны проще ухаживать нежели за чугунной Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 26 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2018 У меня была Roca, чугун, лёгкая, качество просто обалденное. Я бы выбрал чугун. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вапо Опубліковано: 27 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2018 Сталька, но хорошая и обязательно припенить максимально.До того была чугун. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asylbek Опубліковано: 4 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2018 чугун желательно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КХХ Опубліковано: 5 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2018 Акрил. Причем не самый дорогой и менять через 10 лет. Ни разу не видел 10 летней ванны в отличном состоянии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Johanssen Опубліковано: 7 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2018 итак, на вопрос "какая ванная (материал) лучше?", пользователи рекомендуют три варианта: 1) сталь; 2) чугун; 3) акрил. По-моему, всё ясно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Мое мнение - однозначно чугун. Выбор - только производителя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg234 Опубліковано: 31 жовтня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2018 Чугун або сталь на мою думку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз