eleplast Опубліковано: 5 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2018 (змінено) продам компрессор одноцилиндровый, ресивер 50 л работает, качает, держит 4 атм уверенно, но хочет наверно небольшого внимания ,использовался для покраски, хочу 1500 грн И Хопёр ковш отработал две квартиры, все рабочее, хочу 1000 грн Змінено 7 вересня 2018 користувачем Dealer Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 5 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2018 А фото есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 5 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2018 Есть, не могу вставить, могу на вайбер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 5 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2018 Вроде получилось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 6 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2018 Вдогонку продам компрессор одноцилиндровый, ресивер 50 л работает, качает, держит 4 атм уверенно, но хочет наверно небольшого внимания ,использовался для покраски, хочу 1500 грн И Хопёр ковш отработал две квартиры, все рабочее, хочу 1000 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 6 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2018 Фотографии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 6 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2018 Всем спасибо, пушка продана и ждёт хозяина, компрессор и Хопёр ковш в продаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 6 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2018 Я писал вам по пушке в лс. Я случайно не был первым? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 6 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2018 Опоздали на пол часа, человек сразу оплатил, извините Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 7 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2018 Админ, а можно компрессор с ковшом в отдельную тему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 7 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2018 Админ, а можно компрессор с ковшом в отдельную тему? готово. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 7 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2018 Спасибо большое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 7 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2018 Фотографии заново Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eleplast Опубліковано: 8 вересня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2018 Админ, закрывайте тему, всем спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення