Hordi Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 Що революційного з 2012 винайшли у велотехнологіях ? Так навіщо платити більше ? Да как-бы несколько поколений железок вышли. Кроме того, если то была цена MSRP, то реальная стоимость где-то в 2 раза меньше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 (змінено) Да как-бы несколько поколений железок вышли. Кроме того, если то была цена MSRP, то реальная стоимость где-то в 2 раза меньше. Не знаю , що ви мали на увазі під MSRP - то була ціна на новий такий у європейских інтернет магазинах . За посиланням - докладні професійні світлини його молодшого брата - 2014 року народження archiwum.allegro.pl/oferta/mtb-haibike-sleek-rc-29-carbon-xt-full-i8034069286.html Але , ціна - то дрібнички . Головне - щоб подобався . Мені подобається . А ось - такий , як мій красень - Haibike Sleek RX/2012 - у інтернет магазинах www.bike-magazin.de/mountainbikes/hardtail/haibike-sleek-rx/a10373.html www.mtbchannel.com/gammes2012/Haibike/11169/Sleek-SL-Carbon Змінено 14 жовтня 2019 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 14 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2019 ...то есть имеется как бы классический мтб, но ездок получается намного сильнее, по ощущениям именно так. Для равнины возможно это лишнее, но летом в горах незаменимо. Сам использовал похожий по принципу работы но более дешевый аналог tsdz2 То, что у Вас на фото, к МТВ никакого отношения не имеет... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Varfolomey Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 То, что у Вас на фото, к МТВ никакого отношения не имеет... Realy? А я и не знал... Для особо внимательных - haibike делает мтб, а я только использую мотор, с похожим принципом работы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 Realy? А я и не знал... Absolutely. Теперь будете знать. Да хоть 10 моторов, на фото рама не мтб-шная (про вилку вообще молчу). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Varfolomey Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 А теперь человек с воспалением нам покажет, где связь приведенного фото и слова "мтб", или это разговор сам с собой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 А теперь человек с воспалением нам покажет, где связь приведенного фото и слова "мтб", или это разговор сам с собой? Советую перечитать ваше сообщение и прилепленное фото - может связь и найдёте. Да и учтите, что разговор шёл об МТБ. Или вы предложили человеку на двухподвес прилепить электродвигатель? Сумбур какой-то... звыняйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Varfolomey Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 Вышеупомянутый Haibike не считает это сумбуром, мало того, это уже пару лет как абсолютно в каждом магазине (2800 евро): 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 Вышеупомянутый Haibike не считает это сумбуром... Ну есть покупатели значит. Двухподвесы сами по себе не лёгкие, т.е. где-то 14-16кг, а с аккумом сколько - 20 будет? Это уже для какого-то горного туризма разве чот, хотя не представляю как 20кг на себе носить. Короче - на любителя. Учитывая, что масса народа покупает двухподвесы и тупо ездит по городу (ровный асфальт), то они с радостью ещё 4-5кг примут )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 Ну есть покупатели значит. Двухподвесы сами по себе не лёгкие, т.е. где-то 14-16кг )) мій двопідвіс - 10,7 кг - карбон та легкі сплави рулять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 мій двопідвіс - 10,7 кг - карбон та легкі сплави рулять Не верю ))) У меня также карбоновый, причём рама весит 1050 грамм. И при этом hardtail, и при этом 1х11 speed. И никак не удалось сделать легче 11.5кг, ну просто никак. А у Вас ещё добавился один дополнительный аммортизатор плюс спереди переключалка и 3(?) звезды... 10кг у меня весит карбоновый вел с жёсткой передний вилкой, типа как на той фотке с аккумом. Но аммортизационная вилка спереди будет 1.7кг минимум, а жёсткая ну пусть 400грамм... короче хз - весы свои проверьте ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 (змінено) Не верю ))) У меня также карбоновый, причём рама весит 1050 грамм. И при этом hardtail, и при этом 1х11 speed. И никак не удалось сделать легче 11.5кг, ну просто никак. А у Вас ещё добавился один дополнительный аммортизатор плюс спереди переключалка и 3(?) звезды... 10кг у меня весит карбоновый вел с жёсткой передний вилкой, типа как на той фотке с аккумом. Но аммортизационная вилка спереди будет 1.7кг минимум, а жёсткая ну пусть 400грамм... короче хз - весы свои проверьте ))) Зверніть увагу на вагу без педалей - 10 кіло Gewicht ohne Pedale 10,00 kg www.bike-magazin.de/mountainbikes/hardtail/haibike-sleek-rx/a10373.html Ну ладно - я б збрехав , німцям ви вірите ? :D Змінено 15 жовтня 2019 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 Ну ладно - я б збрехав , німцям ви вірите ? на этом байке карбоновые обода и похоже и всё остальное... DT-Swiss 240s (эта одна втулка около $400-500)... у Вас так? Если ДА, то поздравляю! Если НЕТ - всё равно поздравляю, т.к. байк зачётный! ПС Возникает вопрос - нафига я выкинул $2500 если люди покупают лучшее за $500 :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2019 (змінено) на этом байке карбоновые обода и похоже и всё остальное... DT-Swiss 240s (эта одна втулка около $400-500)... у Вас так? Если ДА, то поздравляю! Если НЕТ - всё равно поздравляю, т.к. байк зачётный! Так , мені тут веломастер , у якого я робив "інвентарізацію , ТО , підлаштовував пневмопідвіску під свою вагу ) казав , що якщо скласти таке саме з окремих нових запчастин , то там якась космічна сума вийде - я , навіть , не особо йому й повірив - думав , то він мені "приємно" хоче зробити.:D Того року - коли я брав собі у подарунок - "під ялинку" "ровера з Німетчини" у Львові - їх було два на продаж , але мені два не треба було . Ловити треба гідний варіант . PS дещиця дегтю : Модне німецьке сідало "fizik" довелося змінити на звичне гелеве - не на мою дупу той "fizik" зроблений .:D ПС Возникает вопрос - нафига я выкинул $2500 если люди покупают лучшее за $500 :D За то ви - перший власник , а в мене - вживаний ровер з - під німецької дупи :D Змінено 15 жовтня 2019 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 коли їхати десять-п`ятнадцять км. то й мої старі сталеві двопідвіси теж їдуть. "нормально" А от , якщо сорок + км....та ще й з підйомами ( а місто в нас холмисте ) ... Тоді ОЙ . Приїхали . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 ...Але , ціна - то дрібнички . Головне - щоб подобався . Мені подобається . А ось - такий , як мій красень - Haibike Sleek RX/2012 - у інтернет магазинах... Почитал, улыбнуло ) Гармония шасси не идеальна. Задняя часть имеет много движения и может использовать больше прогрессии, вилка имеет слишком много. Таким образом, хвост движется по ходу пружины (что помогает на высоких уровнях рельефа), вилка упряма и может нуждаться в большем времени обкатки. Но это нытье на высоком уровне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 16 жовтня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 на этом байке карбоновые обода и похоже и всё остальное... DT-Swiss 240s (эта одна втулка около $400-500)... у Вас так? Если ДА, то поздравляю! Если НЕТ - всё равно поздравляю, т.к. байк зачётный! ПС Возникает вопрос - нафига я выкинул $2500 если люди покупают лучшее за $500 :D Не перестаю восхищаться людьми выкидывающие такие бабки за лисапед. На работе есть два чувака,фанатеющих от вело.Каждый день тридцатку крутят,в отпуск Карпаты бороздят по сотне в день.У одного велик за 12,другой сам собрал,по винтикам. Т.е. если людям нравятся покатушки то бюджет это не главное,такой у меня назрел вывод. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 Не перестаю восхищаться людьми выкидывающие такие бабки за лисапед. На работе есть два чувака,фанатеющих от вело.Каждый день тридцатку крутят,в отпуск Карпаты бороздят по сотне в день.У одного велик за 12,другой сам собрал,по винтикам. Т.е. если людям нравятся покатушки то бюджет это не главное,такой у меня назрел вывод. сотку за раз на гіовновеліку не проїдеш . як і марафон у гівнодавах - не пробіжиш 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 16 жовтня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 сотку за раз на гіовновеліку не проїдеш . як і марафон у гівнодавах - не пробіжиш Я коли чiтаю тебе на мовi,тихесенько ржу,ти такий кумедний:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 ПС Возникает вопрос - нафига я выкинул $2500 если люди покупают лучшее за $500 :D А есть ли уверенность, что вел продавал хозяин? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 (змінено) А есть ли уверенность, что вел продавал хозяин? Прозорий натяк на те , що ровер "крадений" ? Я ж казав - я купував не у першого господаря ровера , але ж , я й купував не у раптового " продавця одного вєліка" , я купував у гуртового торгівця "роверами з Німетчини" - невже "ровери з Німетчини" крадуть потоком ? Тоді й зовсім нічого на ОЛХ купувати не можна . За шість рочків вживання першим господарем ровер бачив досить багато чого цікавого , але висока первинная якість компонентів , та дбайливе ставлення попереднього господаря дозволили йому зберетися у пристойному стані . І ... та спробуйте продати на ОЛХ вживаний вєлік за 500 баксів - я подивлюся , який на нього буде "шалений" попит . :D Об`ява на ОЛХ пару місяців провисіла , поки я вмовляв себе та дружину викинути на вєлік аж 500 баксів . Нікому він за таку ціну не потрібний був:D Дружина погодилася лише за умови , що я позбудуся усіх трьох інших вєліків ( два - переросли сини , один - мій ) :D Поки що жодного позбутися не спромігся :D 99 % відсотків відвідувачів ОЛХ у пошуках вживаного товару , хочуть придбати там щось пристойне за пару тисяч гривень . :D З.І. Зараз рясно пускаю слину на ОЛХ на концерного Гібсона 1979 року - ціна , як для такої гітари - ну дуже цікава .:D Може крадена ?:D Не хочете придбати ? як для такої гітари - це задешево :D Вигідна угода :D www.olx.ua/obyavlenie/gibson-sg-standard-usa-1979-IDD6mU8.html#2168cec07a;promoted Добавлено через 16 минут Я коли чiтаю тебе на мовi,тихесенько ржу,ти такий кумедний:D тре в дитинстві книжки українською читати Змінено 16 жовтня 2019 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hordi Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 Не перестаю восхищаться людьми выкидывающие такие бабки за лисапед... Т.е. если людям нравятся покатушки то бюджет это не главное,такой у меня назрел вывод. Каждая группа компонентов на велосипед стоит определённую минимальную сумму и гарантируют определённое качество работы. Попробовав велики за $500 и за $2500 почему-то :D выбирается более дорогое. На последние велики большинство не покупает. Карбон и алюминий и борьба за малый вес - то уже ближе к фетишизму, я для MTB даже скорее склоняюсь к алюминию как более надёжному. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 В начале марта 2019 баскетболист Леброн Джеймс наконец-то получил свой кастомный и самый необычный велосипед. Что за велосипед? DirtySixer — американский производитель велосипедов для очень высоких людей. Специализация — ну очень большие велосипеды: с колесами на 32 и 36 дюймов. Как бы не дизайнеры DirtySixer не хвалили гигантские колеса (приговаривая: благодаря им велосипед более прочен и способен выдержать кого-угодно), все равно байк на ободьях размером 36” выглядит не очень пропорционально. Решение проблемы нашли в необычном угле наклона цепи. По словам разработчиков, это «придает эстетичности облику велосипеда». Не можем не согласиться. Правда, не менее важную роль в этом «облике» еще играют: материал колес — карбон; покрышки — Vee Rubber; каретки — Onyx; трансмиссия 1 х 12 с электронным переключением передач Archer. Хоть байк оснащен ригидной вилкой, все равно езда на DirtySixer'е Джеймса не жесткая. Все благодаря подвесному седлу от Kinet. Добавьте сюда еще: педали от Catalyst, на которые Леброн будет давить ногами 15-го размера (евро-размер — 48); гидравлические 4-поршневые дисковые тормоза Magura MT5. Цена умалчивается. На сайт DirtySixer официальный прайс стокового дорожного велосипеда бренда — от $5 799. Во сколько обошелся велосипед Леброну — лишь догадки… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 Краб нічого не платив . Крабу ще приплатили за рекламу , як ендорсеру , як водиться .:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 16 жовтня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2019 Краб - известный любитель великов. До этого дертисиксера он отдавал предпочтение Кэннондейлу. С вилкой лефти. Бездомный, твое мнение о лефти? мы тут на джипофоруме ее горячо обсуждаем) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз