mikcan Опубліковано: 7 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2009 Хотелось бы до зимы покрыть коробку крышей,осталось сделать армопояс и крышу на него,материалы ждут на участке,крыша -металлочерепица Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monterrey Опубліковано: 7 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2009 Хотелось бы до зимы покрыть коробку крышей,осталось сделать армопояс и крышу на него,материалы ждут на участке,крыша -металлочерепица Давайте номер телефона - есть хорошие бригады. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikcan Опубліковано: 7 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2009 забыл добавить,мне это надо в Одессе и по сегодняшним ценам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Monterrey Опубліковано: 8 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2009 забыл добавить,мне это надо в Одессе и по сегодняшним ценам Предупреждать надо ))))))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irenalove1978 Опубліковано: 8 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2009 забыл добавить,мне это надо в Одессе и по сегодняшним ценам Оставте контакты. Можно в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lukathov@ukr.net Опубліковано: 9 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2009 Хотелось бы до зимы покрыть коробку крышей,осталось сделать армопояс и крышу на него,материалы ждут на участке,крыша -металлочерепица 8096 592 96 73 - Александр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Кто здесь? Опубліковано: 10 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2009 И сколько сейчас двускатную покрыть стоит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikcan Опубліковано: 16 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2009 как договоришься сейчас не так много работы,поэтому и цены снижаются,так же как и везде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serge4fun Опубліковано: 20 липня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2011 А у меня отец мастер на все руки. И мне дом построил от А до Я. И Вам поможет. Все виде работ: фундамент, кладка, сварка, сантехника, отопление, водоснабжение, электрика, кровля, внутренние и наружные работы. Тел.: 067 484 66 70. г. Одесса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
odessa4000 Опубліковано: 3 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2011 А у меня отец мастер на все руки. И мне дом построил от А до Я. И Вам поможет. Все виде работ: фундамент, кладка, сварка, сантехника, отопление, водоснабжение, электрика, кровля, внутренние и наружные работы. Тел.: 067 484 66 70. г. Одесса и кровлю сам?и фундамент?и кладку?и внутренние и наружные?ну ваш папа просто бэтмэн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
juss83 Опубліковано: 11 серпня 2011 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2011 0503922634 Александр,скажите что от Димы Зодчего,будет скидка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ser_p Опубліковано: 24 вересня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2011 Хотелось бы до зимы покрыть коробку крышей,осталось сделать армопояс и крышу на него,материалы ждут на участке,крыша -металлочерепица Друг кровельщик у него цена 14у е Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз