Скромный прораб Опубліковано: 18 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2018 Только за сетку не забудьте, металлическая сварная, 50х50х3. Над трубой... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 Только за сетку не забудьте, металлическая сварная, 50х50х3. Над трубой... а чому саме над трубою ?? а товщині стяжки це буде в половині висоти або й ще вище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 А где по Вашему должна находится армировка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 а чому саме над трубою ?? а товщині стяжки це буде в половині висоти або й ще вище. "Над", что бы оказаться там где ей и положено быть. Как раз в том месте плиты, где она будет работать наиболее эффективно на растяжение. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2018 А где по Вашему должна находится армировка? ну я думаю що під трубами якщо по шарах буде так знизу вверх 1 плита перекриття 2 утеплювач (пінопласт, xps і т.д...) 3 проставки 1-2 см, 4 сітка зварна 100*100 чи інша 5 труби підлоги підігріву закріпленні до зварної сітки стяжками або іншим методом 6 шар стяжки но якщо труби будуть закріпленні до самої стяжки гарпунами тоді мабуть над трубою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
franzisk Опубліковано: 29 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2018 "Над", что бы оказаться там где ей и положено быть. Как раз в том месте плиты, где она будет работать наиболее эффективно на растяжение. имхо стяжка работает по другому, как...думаю никто толком не скажет какая будет просадка. Плита перекрытия - так как Вы показали. Понятно что от сетки хуже не будет Добавлено через 1 минуту ну я думаю що під трубами якщо по шарах буде так знизу вверх 1 плита перекриття 2 утеплювач (пінопласт, xps і т.д...) 3 проставки 1-2 см, 4 сітка зварна 100*100 чи інша 5 труби підлоги підігріву закріпленні до зварної сітки стяжками або іншим методом 6 шар стяжки но якщо труби будуть закріпленні до самої стяжки гарпунами тоді мабуть над трубою. по проставкам ходить будете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 29 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2018 ну я думаю що під трубами якщо по шарах буде так знизу вверх 1 плита перекриття 2 утеплювач (пінопласт, xps і т.д...) 3 проставки 1-2 см, 4 сітка зварна 100*100 чи інша 5 труби підлоги підігріву закріпленні до зварної сітки стяжками або іншим методом 6 шар стяжки но якщо труби будуть закріпленні до самої стяжки гарпунами тоді мабуть над трубою. Вы думаете правильно,но практически это реализовать не возможно,сетка это не арматура,да и утеплитель это не земля или бетон.Ну и ещё другие нюансы связанные с укладкой труб. Практически заносится 3 см стяжки,укладывается сетка и сверху сразу же укладывается и тянется правилом основной слой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 29 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2018 Вы думаете правильно,но практически это реализовать не возможно,сетка это не арматура,да и утеплитель это не земля или бетон.Ну и ещё другие нюансы связанные с укладкой труб. Практически заносится 3 см стяжки,укладывается сетка и сверху сразу же укладывается и тянется правилом основной слой. та через деякий час прийдеться якраз укладати підігрів підлоги стяжку і т.д... ось і цікавлюсь щоб ненапартачити. просто бачив деякі відео де труби кріпили стяжками до стіки і потім це все заливали. розумію якщо сітка буде на утеплювачі лежати то толку від сітки небуде. ось мій варіант навіть якщо припустити що сітка з трубами буде на проставках і припустим це все вдасться залити стяжкою гірше небуде? роблю для себе . поспіху нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 29 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2018 Этот вариант гемморный и проблемный,забудьте о нём. Да и само крепление труб к сетке применяется в очень редких случаях,обычно это если в качестве утеплителя выступает вата,пеностекло или газоблок.Буквально дней 10 назад лил по газоблоку,Сергей 84 крепил трубы к сетке,ну а я клал второй слой сетки внутрь стяжки.Если же утеплитель пенопласт или ЭППС,то нижняя сетка в принципе не нужна. Кстати,в Ютубе полно откровенного дерьма и мусора,поэтому рекомендую не брать всё на веру,а включать свои мозги. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 30 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2018 по проставкам ходить будете? зачем, проставки подкладываются при самом заливании. Я так делал, Но у меня стяжка 100 мм, немосредственно там где заливал, подкладывал кубики ЭППС по сетку, трубы привязаны к сетке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey-auv Опубліковано: 4 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 Прошу пощение что не совсем по теме но.... тема композитной сетки не раскрыта (не как армировка а как способ крепления). Много слухов что со временем сварная сетка может повредить трубу PEX. И теперь важный вопрос для меня можно заливать стяжку на трубы PEX (если труба не под давлением). Или нужно дать давление (... бар) и потом делать стяжку??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
franzisk Опубліковано: 4 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 Прошу пощение что не совсем по теме но.... тема композитной сетки не раскрыта (не как армировка а как способ крепления). Много слухов что со временем сварная сетка может повредить трубу PEX. И теперь важный вопрос для меня можно заливать стяжку на трубы PEX (если труба не под давлением). Или нужно дать давление (... бар) и потом делать стяжку??? Дать давление, + нужно проверить, перед тем как заливать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 4 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 Или нужно дать давление (... бар) и потом делать стяжку??? Это делать опресовку или нет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 4 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2018 А это как... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз