Andriy_lviv Опубліковано: 7 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2018 Доброго дня. Сталось так, що по кімнатах, де буде паркет, проходять траси труб теплої підлоги. Я труби вклав у подвійну теплоізоляцію, що трохи зменшило товщину стяжки над ними. Поверх них - стяжка, а вище буде фанера 12 мм і паркет. Чи є якийсь варіант, як ізолювати тепло від труб ще? Можливо, наклеїти якусь теплоізоляційну плівку над тресою труб? Щоб від тепла паркет не розсихався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 8 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2018 (змінено) Ось, що я маю на увазі. Під стяжкою в кімнаті проходить траса труб. У інших кімнатах теж, але лише по 2 труби. Чи є якийсь метод якось додатково захистити паркет від цього тепла? Змінено 8 серпня 2018 користувачем Andriy_lviv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Опубліковано: 8 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2018 Доброго дня. Сталось так, що по кімнатах, де буде паркет, проходять траси труб теплої підлоги. Я труби вклав у подвійну теплоізоляцію, що трохи зменшило товщину стяжки над ними. Поверх них - стяжка, а вище буде фанера 12 мм і паркет. Чи є якийсь варіант, як ізолювати тепло від труб ще? Можливо, наклеїти якусь теплоізоляційну плівку над тресою труб? Щоб від тепла паркет не розсихався. Добрий день! Не піднімайте температуру вище 28 градусів, і бажано поступово, градус-два в день. І так само охолоджуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 8 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2018 Не підніматив приміщенні вище 28 градусів в приміщенні? Якщо по трубі тече вода температурою 50-55 градусів, фанера і паркет нагріватимуться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 8 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2018 яка товщина стяжки над трасою труб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 9 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2018 яка товщина стяжки над трасою труб? не дуже велика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 9 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2018 Добрий день! Не піднімайте температуру вище 28 градусів, і бажано поступово, градус-два в день. І так само охолоджуйте. Лучше почитать рекомендации производителя паркета. иногда есть четкое требование, например однажды видел обязательную круглогодичную температуру 19градусов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 9 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2018 я думав, що можна накрити місця проходження комунікацій чимось на зразок плівки, яку кладуть під труби теплої підлоги. хоча, не розумію, як вона може зупинити тепло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 10 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2018 Порадився з паркетчиками. Кажуть, що подвійний утеплювач, в який я уклав труби+ фанера мають зупинити тепло від труб опалення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз