АлександрБ. Опубліковано: 1 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2018 Приветствую. Нужны разнорабочие, периодически. Работа неквалифицированная. Но и не тяжелая. Работодатель (я) - добрый. Вопрос, кто где находит таких помощников. Киев. Спасибо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 2 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 Нашел сайт "Кабанчик" Кто имел дело, поделитесь впечатлением, плиз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 2 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 Нашел сайт "Кабанчик" Кто имел дело, поделитесь впечатлением, плиз. Теперь не отделаетесь от него): На форуме есть. Поиск даст. Рекомендации хорошие. Сам не пользовал ( этих). Вот https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=188263&highlight=%F0%E0%E7%ED%EE%F0%E0%E1%EE%F7%E8%E5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 2 серпня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 Почему-то не могу зайти на его страницу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 2 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 Почему-то не могу зайти на его страницу. А звонить не пробовали ? 063 485 26 20- Владимир. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 2 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2018 Сам не пользовал ( этих). толковые - все будет хорошо. единственный минус - цена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз