Fomi4 Опубліковано: 12 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2009 Он имел ввиду покрывается адгезивом(грунтом, по-простецки). Спасибо за разъяснение.... По поводу силикона, его ещё и хрен покрасишь Вполне отлично красится и потом проблем не возникает. Главное дать ему как следует высохнуть, иначе будет беда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 13 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2009 А зачем герметик красить? Я себе купил черный герметик - красить не буду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fomi4 Опубліковано: 21 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 А зачем герметик красить? Я себе купил черный герметик - красить не буду. Герметик красить для лучшего внешнего вида и сохранности самого гермитика (в нашем случае силикон). А у Вас ворота какого цвета? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 21 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2009 Герметик красить для лучшего внешнего вида и сохранности самого гермитика (в нашем случае силикон). А у Вас ворота какого цвета? Ворота покрашены черным хамерайтом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fomi4 Опубліковано: 22 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2009 Ворота покрашены черным хамерайтом. А герметик Вы будете наносить поверх краски или как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dron Опубліковано: 22 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2009 А герметик Вы будете наносить поверх краски или как? Да. Не буду же я её зачищать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз