Parrabellum Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Добрый вечер форумчане. Возник такой вопрос: После переноса полотенцесушителя и котла остались большие штробы (10 см в ширину и 8 в глубину) а в некоторых местах и того хуже... Пробовал гипсовой штукатуркой (которой електро штробы мажут) но большой расход, да и в вертикальной штробе сложность с сползанием... В общем фото прикреплю, подскажите кто сталкивался! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spaider Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Цементно-песчаной закидайте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Обычный раствор + обломки того же кирпича который там был в качестве заполнителя. Типа кирпичного бетона получится. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Parrabellum Опубліковано: 13 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Цементно-песчаной закидайте Обычный раствор + обломки того же кирпича который там был в качестве заполнителя. Типа кирпичного бетона получится. Подскажите, есть ЦПС для стяжки - Альба М200 - ей можно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
interdalnoboy Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Я заповнював піною, а потім зверху клеєвою сумішшю чи шпатлівкою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Parrabellum Опубліковано: 13 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Я заповнював піною, а потім зверху клеєвою сумішшю чи шпатлівкою С пеной вариант тоже не плохой, но с другой стороны стена в том районе тоже ослаблена штробами и котёл висит, лучше какой то смесью с битым кирпичом. Вот жду ответа по поводу Альбы М200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
interdalnoboy Опубліковано: 13 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2018 Вот жду ответа по поводу Альбы М200 Я думаю що можна. тим більше якщо вона у вас є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИльЯ С Опубліковано: 14 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2018 Подскажите, есть ЦПС для стяжки - Альба М200 - ей можно? Лучше марки М25...100 это же не полы ,чтобы применять М200. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 14 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2018 Цемент песок 1:3 и вперёд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Parrabellum Опубліковано: 14 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2018 Ок, буду пробовать! Всем спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз