Ирина@@@ Опубліковано: 1 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2018 Доброго дня! Зараз знаходжусь в пошуках проекту будинка для сімї з 3 осіб. Маємо рівну ділянку 9 с. 45*20. Знайшла ось такий проект , прошу оцінити.Всім дякую!a1-dom.ru/proekty-domov/eller/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 1 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2018 планувальні рішення начебто й нічого окрім зони кухня-їдальня-вітальня, треба ще розуміти сторони світу на вашій ділянці... але зовні такоє... з минулого століття. за той же кошт можно й щось цікавіше... імхо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина@@@ Опубліковано: 1 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2018 Південь -де гараж,вхід зі сходу.А що саме минулий вік? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 1 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2018 Південь -де гараж,вхід зі сходу. не дуже... А що саме минулий вік? то я про зовнішній вигляд... не звертайте увагу - то дуже суб'єктивне... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина@@@ Опубліковано: 1 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2018 Дякую,що глянули!Дзеркальний варіант краще?Можливо маєте схожий сучасний проект-домовимось! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2018 прошу оцінитиМені особисто не подобається: 1. Немає входу з гаража в будинок. 2. Великий стіл стоїть у вітальні, а як туди бігати з кухні? 3. У верхній спальні на другому поверсі не помістилося друге нормальне вікно через те, що внизу навіс. А найкращий варіант розміщення - гараж з півночі, еркер з півдня. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДОКС Опубліковано: 1 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2018 Дякую,що глянули!Дзеркальний варіант краще?Можливо маєте схожий сучасний проект-домовимось! пишіть в "лічку". дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 2 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2018 Зараз знаходжусь в пошуках проекту будинка для сімї з 3 осіб. Тогда зачем вам дом на 6-7 человек? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
архітектор Опубліковано: 2 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2018 пишіть в "лічку". дякую. Якщо часто пишете скарги на повідомлення інших користувачів, не забувайте особисто перечитувати і виконувати Правила форуму 5. Запрещен флейм и флуд (обилие сообщений «ни о чем»). К флуду относятся также и сообщения, состоящие только из одной фразы вида «Ответил в личку», «Написал письмо», «Отправил предложение» и т.п. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galproekt Опубліковано: 3 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2018 Доброго дня! Зараз знаходжусь в пошуках проекту будинка для сімї з 3 осіб. Маємо рівну ділянку 9 с. 45*20. Знайшла ось такий проект , прошу оцінити.Всім дякую!a1-dom.ru/proekty-domov/eller/ Є в наявності розроблені подібні проекти, або ж можна розробити на основі цього з врахуванням умов ділянки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anatol33 Опубліковано: 3 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2018 У мене дуже схожий будинок. 1. Вихід з будинку в гараж необхідно зробити, 2 входи з вулиці в гараж лишні. 2. Бойлерну можна перенести в примішення позаду гаража, у мене там котли. 3. Біля кухні треба зробити калдовку, дуже корисна річ у домі. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop.s Опубліковано: 3 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2018 Доброго дня! Зараз знаходжусь в пошуках проекту будинка для сімї з 3 осіб. Маємо рівну ділянку 9 с. 45*20. Знайшла ось такий проект , прошу оцінити.Всім дякую!a1-dom.ru/proekty-domov/eller/ А що саме минулий вік? Фасади , зовнішній вигляд - дуже на любителя, це не просто минуле століття), це ознака - несмаку...Як на мене, то це стиль "аля по-бОГатому - з ліпниною " ні стилю, ні смаку, зате колони які), а планування - норм, хіба тамбур завузький в 1 метр до шафи. Мені задумка з екстер'єром абсолютно - ніяка, але часто замовник обирає на свій смак) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gid_8462 Опубліковано: 3 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2018 А що саме минулий вік? Планування нагадують ранні 90-ті: відсутність досвіду проектування та експлуатації садибних будинків. До парадного приміщення зі сходами туляться маленькі кімнатки. Еркер "випадає" з планувальної структури другого поверху. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
banderivec Опубліковано: 4 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 я б не робив гараж в будинку. так як я його вже зробив, або чисто щоб цей гараж служив як майстерня/склад розкажу чому. 1.через відсутність нормальних доріг завжди завозиться купа болота в гараж. Це все сквозняком затягується в дім як пиль. також запахи. Хоча, герметична дверь могла б це вирішити в моєму випадку. 2. літом від двигуна купа тепла попадає в дім, зимою тепло дому віддається машині, також не забудьте про тепловтрати через ворота 3.лишня площа за яку прийдеться платити, мелочь но не приятно))) хоча скоро і за все треба буде платити чую. Також ворота нормальні будуть коштувати біля 1к/валюти 4. не буде використовуватися ))) насправді через це все вище сказане і лєнь очікування підйому опускання брами я його літом не використовую, та й зимою рідко. Побачив як сусід зробив собі, чотири стовпчики і накрив гнучкою черепицею, і я бачу тільки плюси те що було мінусами гаража в домі. Літом не гріється, зимою снігом не припадає. Єдиний мінус бачу це те що буде холодна зимою, але думаю то не проблема, через пару кілометрів салон вже нагріється. та й не в трусах сідаєте в авто! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина@@@ Опубліковано: 4 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 Тогда зачем вам дом на 6-7 человек? Ми ще молода сім’я)))) Добавлено через 6 минут Доброго вечора!Дякую ,що долучились до обговорення проекту.Чи можна побачити Ваші роботи.дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrei constructor Опубліковано: 4 липня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2018 Ми ще молода сім’я)))) Имхо дети вырастут, "оперятся", улетят и оно вам будет не нужно и в тягость. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирина@@@ Опубліковано: 5 липня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2018 У мене дуже схожий будинок. 1. Вихід з будинку в гараж необхідно зробити, 2 входи з вулиці в гараж лишні. 2. Бойлерну можна перенести в примішення позаду гаража, у мене там котли. 3. Біля кухні треба зробити калдовку, дуже корисна річ у домі.[/quote 1.Вхід в гараж розумію,що має бути,шукаю де краще. 2.Так і заплановано. 3.Кладовка -це обов`язково,думаю,до там,де бойлерна. Добавлено через 2 минуты Фасад не цей.Мене цікавить внутрішня частина. Добавлено через 7 минут 1.Вхід в гараж розумію,що має бути,шукаю де краще. 2.Так і заплановано. 3.Кладовка -це обов`язково,думаю,до там,де бойлерна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз