Zeland Опубліковано: 25 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2018 помогите кто нибудь настроить работу скважины. с.Петропавловская Борщаговка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 25 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2018 а що значить настроїти скважину? кидаєте насос та відкачуєте воду. думаю тре ловити тих хто їх копає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 26 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2018 а що значить настроїти скважину? кидаєте насос та відкачуєте воду. думаю тре ловити тих хто їх копає та там что то с блоком управления) нужно разобратся .. + отрегулировать гидроаккамулятор Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 26 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2018 зрозуміло, Вам треба настроїти насосну станцію, а не скважину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 26 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2018 та там что то с блоком управления) нужно разобратся .. + отрегулировать гидроаккамулятор можно попробовать самому вникнуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 26 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2018 все решилось) спасибо vserabotniki.com! нашел там спеца. оказалось нужно грушу в гидроаккамуляторе поменять... p.s по поводу разобратся самому- это если бы я был на пенсии и мне не было чем занятся, то наверное так бы и сделал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз