vodinoy Опубліковано: 23 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2018 Отдам раритет в хорошие руки, рабочая, песка нет, турок нет (коньяк 5* (тбилисо/АТБ) + шоколадка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodinoy Опубліковано: 14 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2018 нашлись турки, 4 штуки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 14 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2018 нашлись турки, 4 штуки Здорово! Я бы забрала)) Руки оочень хорошие 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 14 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2018 нашлись турки, 4 штуки Раритетная кофеварка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 15 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2018 На сл. неделе буду в Ереване. Могу привезти настоящий армянский.. ну и шоколадку в довесок само собой.. Договоримся?.. дайте контакт в личку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodinoy Опубліковано: 16 листопада 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2018 Здорово! Я забрала)) тема закрыта 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення