schek Опубліковано: 9 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2018 Продам еврокубы 1000 л, мытые, из-под поставок на предприятие пищевой промышленности, первого пользования. Поддон металлический. Территориально Вышгородский р-н, с.Высшая Дубечня. 2200 грн/шт, торг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wps Опубліковано: 9 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2018 Продам еврокубы 1000 л, мытые, из-под поставок на предприятие пищевой промышленности, первого пользования. Поддон металлический. Территориально Вышгородский р-н, с.Высшая Дубечня. 2200 грн/шт, торг. Взял бы 1 с доставкой в Горенку.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
schek Опубліковано: 9 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2018 Взял бы 1 с доставкой в Горенку.. Я с прицепом. Хорошо бы, чтобы Вы взгляну ли бы на них, хотя бы через вайбер, дали окончательное добро и, если бензин компенсируете, я завтра могу завезти. 067 4435749 Сергей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
schek Опубліковано: 10 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2018 Взял бы 1 с доставкой в Горенку.. Сегодня уже не завезу. Могу ближе к середине-концу следующей недели по дороге в Киев завезти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
schek Опубліковано: 20 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2018 Еще остается 4 шт. Возможна доставка. По левобережью Вышгородского р-на бесплатная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
schek Опубліковано: 26 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 26 червня 2018 В наличии 2 шт. Следующая поставка в середине июля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз