k.oks Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Подскажите на сегодняшний день какая автоматика оптимальная для кованых распашных ворот в частном доме, где ворота могут открывать пару раз в день. Так же дайте рекомендации по лучшим монтажникам и представителям для выезда, просчета и монтажа. (Киев/Киевская обл. (Бровары) На дня будет реставрироваться входная группа, и нужно ставить автоматику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 5 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2018 (змінено) Для розпашних воріт автоматики кращої за італійську came навряд чи знайдете. Дешевшу - знайдете, навіть дорожчу знайдете, а кращу - ні. Тиха, потужна, працює без ривків, проста і надійна. Для підбору конкретної моделі треба знати як мінімум розмір та приблизну вагу воріт, чим зашиті, куди відкриття. Якщо відкриття у двір - відстань від завісів до внутрішнього краю стовпчика. Щодо монтажників: я скромна людина, тому себе порекомендую. О669222О12, О96754555О, по паспорту Віктор. Змінено 5 червня 2018 користувачем muvic Телефон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyatoskla Опубліковано: 12 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2018 Какой тип автоматики вы предпочитаете ставить при прочих равных условиях, линейную или рычажную? Рычажная похоже большее усилие прикладывает к створке, но для больших створок не рекомендуется. Я слышал, что рычажная лучше преодолевает ветровые нагрузки. У тех специалистов с которыми я общался, мнение субъективное им просто нравится то или это. Хотелось бы аргументов не только о цене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 12 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2018 Вибачте, а як Ви ставите ворота та автоматику, якщо не володієте інформацією про продукт, який продаєте (монтуєте)?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyatoskla Опубліковано: 13 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2018 То что вы извиняетесь перед тем как выдать инсинуацию, чести вам не делает. Если считаете, что не существует ситуаций в которых возможен выбор, то так и скажите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 13 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2018 То что вы извиняетесь перед тем как выдать инсинуацию, чести вам не делает. Если считаете, что не существует ситуаций в которых возможен выбор, то так и скажите. Шановний, ось це: Привет. Меня зовут Семён. Занимаюсь продажей и установкой ворот и автоматики. хіба я писав? Ви пишете. що займаєтеся продажем та встановленням автоматики. Тепер запитуєте щодо відмінностей між ричажною та лінійною автоматикою. Де інсинуації? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svyatoskla Опубліковано: 13 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2018 Информацией я владею и имею свое мнение на этот счет. Мне интересно мнение других, что бы или утвердится в своем или пересмотреть какие то свои взгляды по данному вопросу. Лучше бы по существу ответили, если есть что сказать, чем ерничать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз