Andriy01 Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Отже, у мене на зоні для душу (на підлозі) є труби теплої підлоги. Коли проводив теплу підлогу під душем, то думав, що комфортніше буде стояти в душі, але дехто каже, що з сифону у гідрозатворі може випаровуватись вода, якщо буде включена тепла підлога. Відповідно, з’явиться запах. Сифон у мене буде підлоговий - 70 см. Ширина ванни 1 метр bt.rozetka.com.ua/styron_sty_k_70/p12666593/ Хто які поради дасть? Також є проблема, що не вийде зробити в рівень з підлогою. Доведеться робити бортик з цегли по периметру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Вариант пересыхания затвора вполне возможен. Это грозит, если уровень гидрозтвора очень мал или после длительного перерыва в пользовании. Поинтересуйтесь, нет ли способа заменить на сухой затвор, хотя в силу цены этого трапа скорее всего нет. Також є проблема, що не вийде зробити в рівень з підлогою А никто в нулевой уровень никогда и не делает - всегда обеспечивается 1...4 градуса уклона к трапу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Глянув трап, який у мене. Там сухий затвор, як виявилось. Лінк вище. Тим не менше, він може від нагрівання запах давати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Если затвор работает и исправен, запаха быть не должно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 А як радите край душу зробити? Цеглою бортик вимурувати? Чи людство вже придумало гарніший варіант? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2018 Без бортика, разумеется. При правильной организации кабинки он не нужен Переходите сюда, тут схожие проблемы обсуждают 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy01 Опубліковано: 4 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Дзвонив до виробників скла. Кажуть що бортик треба робити, бо без бортика вода витікатиме поза територію душу. Та й у мене без бортика не виходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iHome. Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 У нас подібна душова. Ставив трап Равак Зебра: waveshop.com.ua/slivnaja_garnitura/dushevye_trapy/ravak-zebra-750-x01433/ Підлогу/плитку в душовій ставили під нахилом до трапу, без бортика щоб не спотикатись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy01 Опубліковано: 4 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 У нас подібна душова. Ставив трап Равак Зебра: waveshop.com.ua/slivnaja_garnitura/dushevye_trapy/ravak-zebra-750-x01433/ Підлогу/плитку в душовій ставили під нахилом до трапу, без бортика щоб не спотикатись Покажіть фото, як реалізували трап і як у парі зі скляними дверима це виглядає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 11 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2018 Якщо вже бортик виходить, хто як радить його робити? Ціла цегла лежить по периметру душу? Чи, можливо, підрізати цеглу по довжині, щоб вона "не вгадувалась" за плиткою? Поділіться досвідом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iHome. Опубліковано: 13 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2018 Один Андрій забанений, інший дописує, чи це той самий? Ось як зроблено в нас. Кабінка складається коли не використовується - для економії простору. Внизу дверок є гумки, які затримують воду. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 13 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2018 Я теж хочу робити таку душову, вже зробив стінку-перегородку з газоблоку, обклеїв плиткою, купив дверку Ravak ASDP3 110, трап, залишилось зробити піддон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eugene0019 Опубліковано: 20 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2018 Без бортика, разумеется. При правильной организации кабинки он не нужен Ну а если залита стяжка и сам трап уже в ровень с полом нельзя поставить, то выход только поддон делать с бортиком? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2018 Как вариант поставить внутристенный щелевой трап Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eugene0019 Опубліковано: 20 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2018 Не совсем понятно как вида будет при таком трапе стекать? Объясните пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2018 Вот здесь , на этой странице обсуждали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 20 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2018 Пристенного немає, я довгий підлоговий трап, як зробити гідроізоляцію по стяжці і яку фугу використати для швів плитки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eugene0019 Опубліковано: 21 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2018 Ребята, а есть кто в Киеве можете установить грамотно трап? А то думаю что мои плиточник могут с этим не справится, могу забрать в Киеве и потом отвезти обратно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 21 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2018 [quote=iHome.;4631734 Ось як зроблено в нас. Кабінка складається коли не використовується - для економії простору. Внизу дверок є гумки, які затримують воду. Яка у Вас фуга? Як робили гідроізоляцію біля трапа і примикання стіна-підлога? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 21 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2018 Ребята, а есть кто в Киеве можете установить грамотно трап? А то думаю что мои плиточник могут с этим не справится, могу забрать в Киеве и потом отвезти обратно! Выгоняйте нафиг такого плиточника!Это его прямая обязанность-проверить установку трапа после сантехника и стяжечника и если необходимо-переустановить.Лично я занимаюсь стяжками,трапов этих установил уже не одну сотню,но зачастую при предварительном общении с плиточниками они сами просят не выставлять при заливке стяжки.Точно также все форумские сантехники подтвердят-я тоже прошу их не выставлять точно трапы,а просто установить с возможностью люфтов,мм ловлю лично я при заливке. Ну и по отделке.Стандарт это латексная гидроизоляция с заходом на стены и проклейкой стыков стена-пол и трап-пол лентой.Мы предпочитаем Киилто фабергум.Швы в таких кабинках положено фуговать эпоксидными фугами,производитель значения не имеет.Кстати,умение работать данными фугами и делать гидроизоляцию это,как и выставление трапа,маркер профессионализма плиточника. Ещё один нюанс-не рекомендую применять пластиковые трапы,гидроизоляция в принципе не может на них приклеится и возможны проблемы.Как полумера-создать на пластике шероховатость. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eugene0019 Опубліковано: 21 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2018 Выгоняйте нафиг такого плиточника!Это его прямая обязанность-проверить установку трапа после сантехника и стяжечника и если необходимо-переустановить.Лично я занимаюсь стяжками,трапов этих установил уже не одну сотню,но зачастую при предварительном общении с плиточниками они сами просят не выставлять при заливке стяжки.Точно также все форумские сантехники подтвердят-я тоже прошу их не выставлять точно трапы,а просто установить с возможностью люфтов,мм ловлю лично я при заливке. Ну и по отделке.Стандарт это латексная гидроизоляция с заходом на стены и проклейкой стыков стена-пол и трап-пол лентой.Мы предпочитаем Киилто фабергум.Швы в таких кабинках положено фуговать эпоксидными фугами,производитель значения не имеет.Кстати,умение работать данными фугами и делать гидроизоляцию это,как и выставление трапа,маркер профессионализма плиточника. Ещё один нюанс-не рекомендую применять пластиковые трапы,гидроизоляция в принципе не может на них приклеится и возможны проблемы.Как полумера-создать на пластике шероховатость. И все же, сможете установить правильно его?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 21 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2018 В мене склалась наступна ситуація, плитка на стінах душової вже є крім 1 нижнього ряда, трап ще не встановлений, мої дії наступні: 1 встановити трап з розрахунку на пінопласт, стяжку, плитку, 2 встановити екструдований пінополістирол(в мене заведено в душ трубу ТП) , 3 залити стяжку (чи потрібно додавати в неї наприклад рідке скло чи ще щось? ) , 4 зробити гідроізоляцію Киилто фабергум, + лента. 5 поставити плитку (на який клей, я так розумію простий Ферозіт Супер не підходить) 6 стіни в душі вже зафуговані фугою Sopro Saphir, (купувати на підлогу душу епоксидну?) хто що порадить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 21 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2018 И все же, сможете установить правильно его?) Я не занимаюсь разовыми работами,моё время стоит слишком дорого.Но если Вы готовы его оплатить,то я могу установить абсолютно любой трап.Если у Вас не хватит высоты,то прийдёться делать бортик.В столице буду всю следующую неделю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 22 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2018 (змінено) Який варіант розміщення трапа кращий? Взагалі чи можна трап розміщувати над трубами? Змінено 22 червня 2018 користувачем Mlyki Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andriy_lviv Опубліковано: 28 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2018 бортик виходить, приблизно, висотою 6-7 см, шириною біля 8 см. потім загідроізолюю трап і на 20 см по бокам, викладу плитку з уклоном 1 см на метрі. сподіваюсь, все вийде вірно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз