alewa Опубліковано: 11 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 травня 2018 Продам 6 бетонных столбиков для забора ibb.co/mbrvBJ ibb.co/iUOxQd 5 высотой 2,5 метра, еще один 2 Ориентир по цене - 300 грн. Самовывоз из района дач на Осокорках (м. Славутич) Контакты в личке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ДмиртийВ Опубліковано: 13 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2018 покупал на днях новые 2.7м, 120мм на 120мм по 140 гривен..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alewa Опубліковано: 13 травня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 2018 Ну так 300/6=50 грн штука. Вполне адекватная цена, кому по месту нужно. P.S. Может непонятно цену обозначил, и кто-то решил, что 300 грн за штуку, а не за все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий-76 Опубліковано: 14 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2018 я бы забрал, но ближайшее время, нечем вывезти, если недели две потерпит, попробую найти транспорт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alewa Опубліковано: 14 травня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 14 травня 2018 я бы забрал, но ближайшее время, нечем вывезти, если недели две потерпит, попробую найти транспорт. Да пока лежит себе спокойно, кушать не просит. Так что если никто не заберет за это время (о чем я конечно отпишусь), то можно и через 2 недели забрать. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
said_ Опубліковано: 7 вересня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2018 Ещё есть........ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз