Minya Опубліковано: 2 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2009 (змінено) Доброго дня, Шановні Форумчани! На початку минулого місяця в Боярці, Київська область згорів будинок в якому жила багатодітна сім"я. Чоловік, жінка , четверо дітей і паралізований родич на даний момент проживають в сараї без грошей, документів, харчів, одежи, а на носі зима. Силами форумчанок (ссылка устарела), було зібрано одежу для всіх , харчі (консервації), деякі побутові речі(посуда, меблі і т.д.). Але сім"я надалі проживає в вологому, холодному сараї. Тому прохання виникає саме до Вас, які будуються і безпосередньо звязані з будівництвом. Можливо у вас залишилися будівельні матеріали, які Ви б могли віддати, чи після ремонту залишилися б/у вікна, двері... На даний момент в цієї сім"ї немає нічого і будь-яка ваша допомога дуже потрібна. Якшо є якісь запитання, чи потрібні тел. напишу. Дякую за порозуміння і співчуття! З повагою Марія! Детальна інформація : (ссылка устарела) Змінено 2 жовтня 2009 користувачем Minya Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2009 Жуть... Разместите на сайте их расчетный счет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Minya Опубліковано: 2 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2009 (змінено) Києво-святошинське відділення Ощадбанку України №5399 МФО 320069 ЗКПО 02760904 Р/Р 37397004 на О/Р №27698 Степаненко Станіслав Іванович Рахунок відкритий на чоловіка сестри, так як в потерпілих згоріли всі документи Адреса потерпілих : Боярка, вул. Васильківська 5. Орієнтир - біля церкви (стара Боярка) Змінено 2 жовтня 2009 користувачем Minya 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Айрин Опубліковано: 7 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2009 Мария, если им нужно, то можем отдать: - несколько листов ОСБ - несколько листов фанеры - вата Изовер для утепления около 1,5 мотка (где-то 30 м кв), толщиной 50 мм - пенопласта где-то 2-2,5 м кв - можем отдать ФБСки, но они в с. Иванков, надо как-то организовать доставку - там же, в Иванкове, есть старенький диван раскладной. Страшненький и тяжелый жутко, но в абсолютно рабочем состоянии 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 7 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2009 Напишите телефон кого- то из этой семьи- кое- что отдам-доставлю сама- мы же соседи! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 8 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2009 Напишите телефон кого- то из этой семьи- кое- что отдам-доставлю сама- мы же соседи! Также есть диван старый,НЕБОЛЬШОЙ ARFAXBR НАВЕСНОЙ. 8097 73 222 39 НАДО ЛИШЬ ВЫВЕЗТИ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Айрин Опубліковано: 8 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2009 Я уже написала на домфорум.ком.юа, повторю и здесь, а то Мария что-то не появляется... "Я позвонила в редакцию газеты "Факты" и там мне дали телефон Натальи. Только что поговорила с ней и предложила ей наши фундаментные блоки: (ссылка устарела) Я думала, что, может, им не нужно такого, но она обрадовалась предложению, сказала, что они с мужем сейчас рады каждому гвоздику и будут у себя в селе искать машину с манипулятором, чтоб забрать их. Еще она очень обрадовалась 30 метрам ваты для утепления. Им, в преддверии зимы, сейчас тепло очень нужно... Кстати, вот еще одна статья из "Фактов" (ссылка устарела) Я сказала, что хотела ей предложить пару теплых свитерков для малой (Насте от сестрички двоюродной передали, но я подумала, что им нужнее), а потом прочитала вторую статью и мне стало неудобно ей такое предлагать... Я решила, что бытовых вещей вещей у них уже хватает... А оказалось, что не совсем так все радужно. Наталья говорит, что на самом деле и половины тех вещей, о которых в статье написано - нет Все пока на уровне разговоров и обещаний Я так понимаю, что газете "Факты" важно показать как они делают людей счастливыми Вообще, очень приятная женщина. Мы договорились, что в суботу заедем к ним, завезем по мелочи всякого: теплые вещички для малой, разрежем напополам пару листов осб (чтоб в машину влезло), посмотрим, что еще по-мелочи собрать дома можно... Думаю, еще им хотя бы гривен 100 отдать деньгами и купить детям каких-нибудь вкуснях. В общем, съездим, пообщаемся, посмотрим в чем еще они нуждаются, потом здесь расскажу о результатах. П.С.: кстати, Наталья говорит, что журналистка из ICTV специально засекала время, за сколько пешком можно добраться до пожарной части - 7 минут!!! А приехали пожарные только через 40... из Вишневого... одна из двух машин - пустая..." 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мари Опубліковано: 8 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2009 У кого можно узнать нужна ли еще одежда и размер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 9 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2009 Оля,а им бы шкаф - ТОЧНО ПРИГОДИЛСЯ!Также есть диван старый,НЕБОЛЬШОЙ ARFAXBR НАВЕСНОЙ. 8097 73 222 39 НАДО ЛИШЬ ВЫВЕЗТИ. Подтверждаю! Шкаф и диван в районе Василькова- Калиновка. Но мы, увы вывезти не можем- шкапа не влезет в нашу машину. Может у кого из форумчан бусик есть- так можно помочь людям! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олица Опубліковано: 9 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2009 "Я позвонила в редакцию газеты "Факты" и там мне дали телефон Натальи. Только что поговорила с ней и предложила ей наши фундаментные блоки: " Напишите здесь телефон Натальи, думаю- она не будет против, если форумчане позвонят и спросят - что им подойдёт, и что куда подвозить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Minya Опубліковано: 12 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2009 Дякую всім хто відгукнувся. Машину я нашла(фотон), тому прохання до всіх, хто може допомогти. Напишіть мені (можна в личку) Адрес, телефон і шо саме ви віддаєте, щоб ми могли організувати збір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Stirlitz Опубліковано: 12 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2009 Недавно погиб тесть - осталось куча вещей (костюмы, брюки рубашки, куртки). Если нужно - подвезу. Размер 50-52, 3-й рост Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yark Опубліковано: 12 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2009 Предложил бы черепицу, но зачем она им сейчас? Переведу трохи денег... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 12 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2009 (змінено) Дякую всім хто відгукнувся. Машину я нашла(фотон), тому прохання до всіх, хто може допомогти. Напишіть мені (можна в личку) Адрес, телефон і шо саме ви віддаєте, щоб ми могли організувати збір. Имеется ШКАФ старый, большой+такой же диван и стол(маленький). Змінено 12 жовтня 2009 користувачем disruslan Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Minya Опубліковано: 12 жовтня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2009 Имеется ШКАФ старый, большой+такой же диван и стол(маленький). Напишіть ваш телефон і район, шоб можна було організувати збір. Дякую1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 13 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2009 Напишіть ваш телефон і район, шоб можна було організувати збір. Дякую1 8097 73 222 39-3абирати можна ввечері.3аздалегідь дзвоніть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arca Опубліковано: 27 жовтня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2009 Свежие новости о семье и о их стройке можно прочесть здесь. boyarka-city.com/index.php?option=com_content&task=view&id=175&Itemid=15 Еще есть просьба - люди, которые помогают на боярском сайте сообщают что пока лучше не посылать денежку на счет там что то не понятное происходит эту инфу лучше уточнить у Наташи Лахтадырь по мобильному. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз