SergKo Опубліковано: 2 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2018 Спрошу совета у знатоков антимоскитных сеток . Как плотно сетка должна входить в окно ? Какие зазоры могут быть ? Дело в том, что пару лет назад заказывал в конторе, контакты которой потерял , так там сетка в окно вставлялась чуть ли не "со скрипом". А вот в прошлом году понадобилось 11 сеток. Приезжал замерщик, все померил, а вот когда привезли и начали ставить - вот такая картина "маслом" : . И так по всем сеткам ;-(. На мои замечания сказали, что это особенность технологического процесса и невозможно изготовить сетки, которые бы плотно вставали в проем. И теперь приходится их постоянно двигать влево-вправо на миллиметры, что бы зазоры слева-справа и сверху-снизу были более-менее равномерными. Что скажите ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 2 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2018 Буквально вчера поставил свои сетки на окна. Таких зазоров нет. От силы 2-3 мм на стороне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 2 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2018 У мене так само. Зверніть увагу, рамка має Г подібну форму. Зазори є лише з середини. Ззовні прилягання планки іде щільно (принаймі у мене). Проблеми в тому не бачив. Що до техпроцесу - я хз... Є різні профілі по формі, у мене скошений. Якщо брати по внутрішньому - зазор мізерний, майже туго. А по ззовні зазор куди більше. Товщина рамки менша ніж профілю от і видається зазор великим... Головне, щоб дір не було і комахи не пролазили. Всеодно тих зазорів не видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergKo Опубліковано: 2 травня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2018 От силы 2-3 мм на стороне. так и должно быть по-идее... Добавлено через 3 минуты У мене так само. Зверніть увагу, рамка має Г подібну форму. Зазори є лише з середини. Ззовні прилягання планки іде щільно (принаймі у мене). Проблеми в тому не бачив. Що до техпроцесу - я хз... Є різні профілі по формі, у мене скошений. Якщо брати по внутрішньому - зазор мізерний, майже туго. А по ззовні зазор куди більше. Товщина рамки менша ніж профілю от і видається зазор великим... Головне, щоб дір не було і комахи не пролазили. Всеодно тих зазорів не видно. У тому і справа, що ззовні можливо зробити зазор, якщо поворушити сітку . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Naum- Опубліковано: 6 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2018 маханул там замерщик немного ну если посовав получается добиться чтоб злой мух с комаром не влетел - то думаю не стоит заказывать новые Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergKo Опубліковано: 7 травня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2018 маханул там замерщик немного ну если посовав получается добиться чтоб злой мух с комаром не влетел - то думаю не стоит заказывать новые Да, вчера приезжали - признали, что ошиблись , все перемерили, старые забрали. Через неделю пообещали новые сделать. Ждем-с... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз