newbee2020 Опубліковано: 29 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2021 В 11.06.2018 в 13:12, Строитель 2018 сказал: Можно ли штукатурить пенобетон смесью для кладки, может что-то добавить? Просто это уже в наличии, чтобы не покупать отдельно штукатурку). Заранее благодарен за ответы. это ж насколько надо промахнуться с закупкой клея, чтобы на отделку хватило Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 Добрый день специалистам! Что скажите по отделке стен под покраску? От застройщика сделали штукатурку Кнауф МП75. Я думала что можно зачистить, прогрунтовать и сразу клеить стеклохолст с последующей готовой шпаклевочной смесью, а мои ремонтники говорят что все равно надо перед стеклохолстом пройтись финишной штукатуркой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 Финишная штукатурка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 Только что, Сергей НСТ сказал: Финишная штукатурка? Да. Тоесть стартовая уже есть Кнауф МП75 мне теперь надо сделать шпаклевку 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 (змінено) 5 часов назад, Сергей НСТ сказал: Финишная штукатурка? сразу после стартовой шпаклевки. тут подсказывают, что еще важно не забыть пройтись выравнивающей грунтовкой меж слоев Змінено 13 листопада 2021 користувачем newbee2020 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 2 години тому, design3s сказав: Я думала что можно зачистить, прогрунтовать и сразу клеить стеклохолст с последующей готовой шпаклевочной смесью Ви правильно думаєте , але вам краще показати ту поверхню на яку ви хочете клеїти скловолокно , і вам підкажуть потрібно її ще якось готувати , чи можна зразу клеїти скловолокно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 Только что, andrey_ka сказал: Ви правильно думаєте , але вам краще показати ту поверхню на яку ви хочете клеїти скловолокно , і вам підкажуть потрібно її ще якось готувати , чи можна зразу клеїти скловолокно. Боюсь что фото не сможет передать качество покрытия, правильней было бы видеть и на ощупь. Прораб который делал машинную штукатурку говорит что не надо делать финишную, а можно сразу клеить стеклохолст. Работники говорят что по технологии надо делать финиш, а потом клеить стеклохолст. Вы ж понимаете, я не хочу платить лишние деньги за материалы и работу да еще и растягивать этот ремонт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 (змінено) И еще! Хочу потолок утеплить под гипсокартоном и вот эти стыки бетонного перекрытия надо чем то герметизировать? Я тут сама себе прораб. Змінено 13 листопада 2021 користувачем design3s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 5 часов назад, design3s сказал: Тоесть стартовая уже есть Кнауф МП75 мне теперь надо сделать шпаклевку Нет стартовой или финишной штукатурки. Штукатурка есть разного качества, это прописано в ДБН. Все последующие работы, это малярные работы, в т.ч. шпатлевание (шпатель, шпатлевать) покраска, обои и т.д. Если Ваши фахивци хотят вывести в стекло штукатурку под стеклохолст, а потом еще раз сделать тоже самое под покраску поверх стеклохолста, то они нашли золотую жилу ) А если штукатурка не соответствует требованиям ДБН, то её нужно переделывать, а не финишировать ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 1 час назад, design3s сказал: Работники говорят что по технологии надо делать финиш, а потом клеить стеклохолст. Пусть покажут где это написано, в какой технологической карте ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 1 час назад, design3s сказал: И еще! Хочу потолок утеплить под гипсокартоном и вот эти стыки бетонного перекрытия надо чем то герметизировать? Я тут сама себе прораб. утеплительная пена вам поможет типа такой epicentrk.ua/ua/shop/napylyaemyy-penopoliuretanovyy-uteplitel-tytan-thermospray-800-ml.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 6 годин тому, design3s сказав: Боюсь что фото не сможет передать качество покрытия, правильней было бы видеть и на ощупь. Звичайно краще один раз побачити , але і правильно зроблене фото дасть достатньо інформації. 6 годин тому, design3s сказав: Прораб который делал машинную штукатурку говорит что не надо делать финишную, а можно сразу клеить стеклохолст. Було б дивно як би він говорив щось інше , у нього робота така розказувати вам , що його штукатурка найкараща. 6 годин тому, design3s сказав: Работники говорят что по технологии надо делать финиш, а потом клеить стеклохолст. Немає такої технології , як правило максимум що потрібно , це пройти фінішною шпатлівкою на сдир. 6 годин тому, design3s сказав: И еще! Хочу потолок утеплить под гипсокартоном и вот эти стыки бетонного перекрытия надо чем то герметизировать? Я тут сама себе прораб. Якщо ви зібрались пхати утеплювач між ГК і плитами перекриття , то це не вдала (шкідлива ідея) . А що у вас зверху плит перекриття? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 (змінено) Только что, andrey_ka сказал: Звичайно краще один раз побачити , але і правильно зроблене фото дасть достатньо інформації. Було б дивно як би він говорив щось інше , у нього робота така розказувати вам , що його штукатурка найкараща. Немає такої технології , як правило максимум що потрібно , це пройти фінішною шпатлівкою на сдир. Якщо ви зібрались пхати утеплювач між ГК і плитами перекриття , то це не вдала (шкідлива ідея) . А що у вас зверху плит перекриття? А чого шкідлива, я беру льняний утеплювач. У мене останній поверх трех поверхового нового будинку це в м.Ірпінь. Дах хоч і утепленний з зовні але я хочу додатково утеплити стелю. Змінено 13 листопада 2021 користувачем design3s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 14 минут назад, design3s сказал: А чого шкідлива Потому, что andrey_ka построил себе дом так, как он это себе представляет правильным, и теперь, преисполненный гордости за свои жизненные достижения, поучает всех вокруг и во всех аспектах строительства. То у него пар разрушает облицовку дымоходов, то еще какой-то бред... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 13 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2021 12 хвилин тому, design3s сказав: А чого шкідлива, я беру льняний утеплювач. Тому що , тепле вологе повітря пройшовши утеплення вперться в плиту перекриття і буде там накопичуватись з усіма негативними наслідками , і абсолютно не важливо який утеплювач ви використаєте , за виключенням напевне ППУ. ПС... При улаштуванні утплення потрібно , щоб кожен наступний шар був більш паропроникним за попередній. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 14 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2021 20 часов назад, andrey_ka сказал: Тому що , тепле вологе повітря пройшовши утеплення вперться в плиту перекриття і буде там накопичуватись з усіма негативними наслідками , і абсолютно не важливо який утеплювач ви використаєте , за виключенням напевне ППУ. ПС... При улаштуванні утплення потрібно , щоб кожен наступний шар був більш паропроникним за попередній. Вы меня звиняйте о какой влажности вы говорите. У меня не сауна и не бассейн. Почитайте утеплители конопляные и льняные. При строительстве деревянных домов применяют межвенцовый утеплитель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 14 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2021 Весёленькая тема!Ежели Вы таки сам себе прораб,то зачем было её начинать?Вы ж и так всё знаете и не слушаете чужих аргументов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 15 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2021 12 годин тому, design3s сказав: Вы меня звиняйте о какой влажности вы говорите. У меня не сауна и не бассейн. Почитайте утеплители конопляные и льняные. При строительстве деревянных домов применяют межвенцовый утеплитель Я говорю про ту вологу яка знаходиться у повітрі. Ще раз повторюсь , абсолютно не важливо який утеплювач ви будете використовувати. Суть будь-якого утеплювача заключається у рівномірному розподілу і затримані повітря , так як повітря є найгіршим провідником тепла , і волозі яка знаходиться у цьому повітрі потрібно надати вихід , а ви перекриєте (затормозите) цей вихід бетонними плитами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 15 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2021 (змінено) 15 часов назад, мастерок сказал: Весёленькая тема!Ежели Вы таки сам себе прораб,то зачем было её начинать?Вы ж и так всё знаете и не слушаете чужих аргументов. А тож. Сколько мастеров столько и мнений. Кто с чем работал и кто с чем сталкивался. Практика это святое! Змінено 15 листопада 2021 користувачем design3s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svit UA Опубліковано: 15 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2021 В 13.11.2021 в 11:25, design3s сказал: мои ремонтники говорят что все равно надо перед стеклохолстом пройтись финишной штукатуркой. Возможно, что получилась не ровная плоскость после штукатурки или раковины и они хотят на сдир пройтись правилом ещё раз Кнауф МП75, возьмите правило 2,5м и сами посмотрите зазоры по высоте, ширине и диагонали. Если всё ОК, можете под покраску использовать шпак/тлёвку Кнауф Полимер финиш. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 15 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2021 2 часа назад, Svit UA сказал: Возможно, что получилась не ровная плоскость после штукатурки или раковины и они хотят на сдир пройтись правилом ещё раз Кнауф МП75, возьмите правило 2,5м и сами посмотрите зазоры по высоте, ширине и диагонали. Если всё ОК, можете под покраску использовать шпак/тлёвку Кнауф Полимер финиш. Да, я так и думала сделать. Ребята строители когда делали мне осмотр для составления акта недоделок, прошлись лазером по стенам и углам и сказали что вроде более менее, бывало и похуже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 11 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2021 на 2-х страницах темы не нашел ответ на вопрос - каким типом штукатурки лучше штукатурить стены ГБ внутри помещения. Цементная, гипсовая или еще какая-нибудь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 11 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2021 10 минут назад, BugS сказал: на 2-х страницах темы не нашел ответ на вопрос - каким типом штукатурки лучше штукатурить стены ГБ внутри ИМХО: Rotband pro для СУ (хотя по ТУ подходят и МР75 и Старт) + МР75 для всего остального. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 11 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2021 8 минут назад, Diablopc сказал: ИМХО: Rotband pro для СУ (хотя по ТУ подходят и МР75 и Старт) + МР75 для всего остального. для СУ в любом случае планировал штукатурку на основе цемента. Гипсовая там точно будет норм? Знаю, что некоторые делают цементную во всех помещениях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 12 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2021 В 13.11.2021 в 22:32, design3s сказал: А чого шкідлива, я беру льняний утеплювач. У мене останній поверх трех поверхового нового будинку це в м.Ірпінь. Дах хоч і утепленний з зовні але я хочу додатково утеплити стелю. берите хотя б 30 см толщину а вы, наверное, решили 5см класть? :-), нет конопляный чуток по другому считается и в итоге будет тот эффект, о котором andrey_ka пишет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз