sonik2006 Опубліковано: 19 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2018 Планирую построить небольшой, примерно 7х9, металокаркасний домик. Участок сложный - завален влево и вниз, нижний край на уровне протекающего в 20 метрах ручейка. Води примерно в 15 см от поверхности, внизу вообще лужа сейчас стоит. Пока идеи - либо фундамент на винтовых сваях, либо, как у соседа, подсыпка всего участка и лента с пяткой. Соседский дом так и стоит но мне как то стремно. Геологию пока не делал, может до этого какие мысли будут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dex-paketa Опубліковано: 19 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2018 Какой смысл тыкать пальцем в небо? Ждите геологию и идите с ней к конструктору. При таких исходных идти другой дорогой может быть очень плачевно, в т.ч. и следовать советам незнакомых людей с форума. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sonik2006 Опубліковано: 8 червня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2018 Зробив геологію. Хочеться почути, хто що думає про фундамент на таких грунтах. Будинок не металокаркас. Одноповерховий з термоблоку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 8 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2018 Мне кажется, рекомендации из отчета вполне нормальные. Ленточный фундамент на глубину промерзания, заводской бетон. Закажите w6 для перестраховки, вибрировать. Домик маленький, думаю, расширять пятку будет не нужно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз