Литана Опубліковано: 18 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2018 Здравствуйте. Соседи хотят построить хозблок близко к границе с моим участком (или даже впритык), просят разрешения и если я соглашусь, подписать с ними внутреннее соглашение. В будущем я собираюсь продать этот участок, могут ли у меня возникнуть с этим проблемы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop Опубліковано: 18 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2018 Здравствуйте. Соседи хотят построить хозблок близко к границе с моим участком (или даже впритык), просят разрешения и если я соглашусь, подписать с ними внутреннее соглашение. В будущем я собираюсь продать этот участок, могут ли у меня возникнуть с этим проблемы? В майбутньому Ви або нові власники повинні будуть відсутпити, як правило, 8 м до свої будівель та споруд. Тому багато залежить від Ваших планів, а також від того про яку аідстань йдеться у тій згоді. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз