Ktulxy Опубліковано: 15 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2018 Дом 8*9 2 этажа. Газоблок Площадь окон—дверей 15м2 Площадь стен примерно 170м2 Интересует простая штукатурка с возможностью в будущем либо просто покрасить или нанести короед. Территориально Зазимье. Предложения прошу в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 19 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2018 Странно, что нет предложений ) Наша стоимость та же 150 грн./м2-м.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Васильков Опубліковано: 20 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2018 Странно, что нет предложений ) Наша стоимость та же 150 грн./м2-м.п. Я Вас підтримаю, кошторис, після звернення, надіслав Вадиму, він моніторить ринок - у Вас демократична ціна... мій розклад - 170 грн/м2 (з риштуванням), відкос - 100 грн/м пог...відкоси не буде потреби штукатурити, буде утеплення відкосу в системі виконання фасадних робіт... Це цифри, а люди зайняті...ринок показує велику потребу на виконавців робіт Добавлено через 5 минут Я Вас підтримаю, кошторис, після звернення, надіслав Вадиму, він моніторить ринок - у Вас демократична ціна... мій розклад - 170 грн/м2 (з риштуванням), відкос - 100 грн/м пог...відкоси не буде потреби штукатурити, буде утеплення відкосу в системі виконання фасадних робіт... Це цифри, а люди зайняті...ринок показує велику потребу на виконавців робіт Відразу поправлюсь (трошки схибив), обява Вадима - в другому підрозділі розділу ТЕНДЕРИ - суть не міняється 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 20 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2018 мій розклад - 170 грн/м2 Как скажете коллега, 170 значит 170! Я и сам думаю, что за фасад это дешево, сейчас квартиры по 140 делаем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз