MAESTRO DNEPR Опубліковано: 24 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 7 часов назад, Ihor Chumak сказал: А де у нас купити якісний бордюр? Погуглив - пропозицій багато. Але не зрозуміла якість. Оно за кошти міста робилися ремонти в подвір'ях сусідніх багатоповерхівок - так він розсипався вже через пару місяців... 1) brukland.com.ua 2) vud.com.ua 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 24 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 Ганг на молодогвардейской еще есть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 24 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 2 часа назад, Dendnepr сказал: Ганг на молодогвардейской еще есть Сам брал у Ганг, 10 лет полет отличный, все бордюры в идеале. Если они не испортили качество - то рекомендую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Не чужой Опубліковано: 24 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 Купляв у ВУДа років 10 тому. Тротуарний. Стоїть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 24 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2023 Ганг с войны еще не запускался, торгуют остатками если там шото еще есть) Я нагреб себе 20 паллет бордюров отбраковки с усадочными трещинами, бетон вещ, один бордюр 100кг! Пришлось резать шоб одному как-то монтировать. Убил 4 алмазных диска и 2 болгарки пока пилял. про кондицию и говорить не чего. Звонить надо Свете 0976692240, она мне отдала бордюры вообще бесплатно, ну у нас своя история знакомства) А Если попасть на смену Тани, то она не кондицию может втюхать дороже прайса. Можно на вайбер черкануть узнать шо есть, може не кондиция еще осталась. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 25 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2023 15 часов назад, mastervovik сказал: Ганг с войны еще не запускался, торгуют остатками если там шото еще есть) Я нагреб себе 20 паллет бордюров отбраковки с усадочными трещинами, бетон вещ, один бордюр 100кг! Пришлось резать шоб одному как-то монтировать. Убил 4 алмазных диска и 2 болгарки пока пилял. про кондицию и говорить не чего. Звонить надо Свете 0976692240, она мне отдала бордюры вообще бесплатно, ну у нас своя история знакомства) А Если попасть на смену Тани, то она не кондицию может втюхать дороже прайса. Можно на вайбер черкануть узнать шо есть, може не кондиция еще осталась. Работают. Слабенько, но работают. На неделе отвозили им пигментов немного. Таки да - Свете звонить. У них там сейчас два собственника ругаются между собой- потому могут быть перебои. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 7 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 Ребят, где можно купить в Днепре крымскую сосну и ель? (нужно много, штук 12-15) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 7 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 1 час назад, bulaniy.sv сказал: Ребят, где можно купить в Днепре крымскую сосну и ель? (нужно много, штук 12-15) Крупные с комом в спаском питомнике в горшочках в конце г.Сталингада по левой стороне, во дворе частного дома., частный питомник много хвойных, не дорого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 7 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2023 39 минут назад, mastervovik сказал: Крупные с комом в спаском питомнике в горшочках в конце г.Сталингада по левой стороне, во дворе частного дома., частный питомник много хвойных, не дорого. Да, большие нужны. 1.8-2.2 м. Спасибо, посмотрю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 8 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2023 22 часа назад, bulaniy.sv сказал: Да, большие нужны. 1.8-2.2 м. Спасибо, посмотрю. Выезд с города запшоссе,по левую сторону,крупномеры стоят. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 10 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2023 (змінено) Подскажите по бетону в Днепре, кто нормальный, с адекватными ценами и качеством? Смотрел несколько, понравился ценой "завод бетон сервис на кильченской", кто то работал с ними? какие отзывы? Змінено 10 квітня 2023 користувачем FOX.kissfm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 21 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2023 неужели никто в днепре бетон не заказывал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) Ну, мені возили з Лавр Гранд. Все чудово. А останній раз у цьому місяці на зтяжку даху брав на Лотосі. Теж ніяких нарікань. Тільки я от не розумію, ви хочете особисто напряму на заводі замовляти? У мого бригадира є контакти міксерів, хто доставляє бетон. І ті чудово знають, де на якому заводі зараз краща ціна та якість. Змінено 22 квітня 2023 користувачем Ihor Chumak 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 1 час назад, Ihor Chumak сказал: Ну, мені возили з Лавр Гранд. Все чудово. А останній раз у цьому місяці на зтяжку даху брав на Лотосі. Теж ніяких нарікань. Тільки я от не розумію, ви хочете особисто напряму на заводі замовляти? У мого бригадира є контакти міксерів, хто доставляє бетон. І ті чудово знають, де на якому заводі зараз краща ціна та якість. Згоден, на пряму щ міксером працювати вигідніше, якісніше, та менше гемору 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 В 22.04.2023 в 10:39, Ihor Chumak сказал: Ну, мені возили з Лавр Гранд. Все чудово. А останній раз у цьому місяці на зтяжку даху брав на Лотосі. Теж ніяких нарікань. Дякую В 22.04.2023 в 10:39, Ihor Chumak сказал: Тільки я от не розумію, ви хочете особисто напряму на заводі замовляти? Для мене це був самий очевидний варіант. В 22.04.2023 в 10:39, Ihor Chumak сказал: У мого бригадира є контакти міксерів, хто доставляє бетон. І ті чудово знають, де на якому заводі зараз краща ціна та якість. Свого бригадира ще не питав... Навпаки більше довіряю кінцевим власникам, які собі будували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 В 22.04.2023 в 11:52, mastervovik сказал: Згоден, на пряму щ міксером працювати вигідніше, якісніше, та менше гемору а в чому перевага? меня здавалося що міксер то просто виконувач. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 Замовляти через міксер виявляється дешевше, ніж напряму на заводі. Ну і все одно його ж якось треба доставляти. Замовити на заводі, заплатити туди, потім шукати міксер для доставки і платити ще за міксер? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 Шо дети, честное слово)) Для развития у социума интеллекта и логики дам два наводящих вопроса: ...зачем это нужно бригадиру? ...каким образом цена на товар у посредника может быть дешевле, чем у производителя? ...разминайтесь) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 (змінено) Я хз, в чому логіка. Але реальність така. Дзвониш на завод - одна ціна. І твоя проблема, як забрати той бетон. Запитуєш у посередника (міксеру) - ціна менша, і доставка вже включена. Якщо можете - поясніть. Змінено 23 квітня 2023 користувачем Ihor Chumak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ihnetunas Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 (змінено) 1 час назад, Ihor Chumak сказал: Я хз, в чому логіка. Але реальність така. Дзвониш на завод - одна ціна. І твоя проблема, як забрати той бетон. Запитуєш у посередника (міксеру) - ціна менша, і доставка вже включена. Якщо можете - поясніть. мне это объяснил директор бетонного завода и сильно не рекомендовал пользоваться телефонами со столба - недобор и марка ниже заказанной, вот откуда берется "экономия" . И на заводе есть парк машин или, в крайнем случае, у них же есть телефоны тех, кто выручит. В моем случае был нужен именно Камаз "короткий", только он разворачивался без "танцев с бубнами" на красной линии и под газовую трубу проходил. Вот когда Камаза не было на заводе (в ремонте) они нашли паренька, который мне привез по их цене бетон. Змінено 23 квітня 2023 користувачем ihnetunas 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 24 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 15 часов назад, FOX.kissfm сказал: а в чому перевага? меня здавалося що міксер то просто виконувач. В тому ж, чому меблі краще купити в салоні чим на виробництві. Ви для виробника геморой, а я вас в геморой цілувати буду, і ціну дешевше дам і якісніше обслугую. Правда салони бувають різні , як і міксери. Можуть і баляжить. Також як може баляжить водій від виробника.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
McPasha Опубліковано: 27 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 Є контакти хто займається скляними огорожами на сходовому марші? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 27 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2023 29 минут назад, McPasha сказал: Є контакти хто займається скляними огорожами на сходовому марші? есть знакомый по рыбацкому форуму. делал мне перегородку в душ и рассказывал, как они в торговых центрах ограды делали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexander design Опубліковано: 9 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2023 (змінено) В 27.07.2023 в 13:27, McPasha сказал: Є контакти хто займається скляними огорожами на сходовому марші? Есть контактная информация бывшего технолога с крупной фабрики в Днепре (стекла и зеркала), работает частным образом с напарником, много раз выручали, включая лестничный марш, телефон в ЛС отправил. Змінено 9 серпня 2023 користувачем alexander design Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chapaev Опубліковано: 30 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2023 В 21.04.2023 в 23:43, FOX.kissfm сказал: неужели никто в днепре бетон не заказывал? Всегда на Лотос заказывал, что на фундамент, что на плиту, что на сарай. Достойное качество, хотя и на 200 грн дороже, чем у других. Насколько я могу судить, у Лотос имидж уже есть, я думаю, что он заслуживался годами, поэтому я им доверяю. Хотя выходит на 5% дороже, но бетонные работы это ж на года, поэтому тут экономия не оч уместна, какпо мне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз