Татьяна5 Опубліковано: 1 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2018 Ребят, кто плавает на открытой воде? или хочет начать? Ищу компанию на 3-х мес целевую программу, территориально Оболонь, 2 раза в неделю с самого утра. Подготовка к Одессе в сентябре . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pixar Опубліковано: 31 січня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 січня 2019 Цікава ідея, хочу навчитись. Точніше зараз бігаю на довгі дистанції. Далі по своєму розвитку має йти плавання або велосипед, що б з часом перейти в тріатлон. Тому досить цікаво, що до плавання особливо на відкритій воді. А більш детальніше можна взнати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 31 січня 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 31 січня 2019 Цікава ідея, хочу навчитись. Точніше зараз бігаю на довгі дистанції. Далі по своєму розвитку має йти плавання або велосипед, що б з часом перейти в тріатлон. Тому досить цікаво, що до плавання особливо на відкритій воді. А більш детальніше можна взнати в 2018 году было на Африке в Горенке, подпишитесь на тренера Эдуарда Петрова в ФБ, следить за актуальной инфо, я хожу к нему уже год, очень рекомендую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pixar Опубліковано: 12 березня 2019 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2019 Сейчас хочу сам поробывать в этом году потренироваться. Так как очень интересное направление Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АндрейВоронцов Опубліковано: 21 травня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2019 Я плаваю.;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз