Myrnyj Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 Доброго дня всем.Дякую за советы.но +18 панель для мене нереально хочу добавить 6 батарей иншого виробника и розкидати на 6 стрингу по 16 батарей и ци 6 в кожен стринг щоб в усих було одинаково ват. А хіба можна в одному стрінгу монтувати різні панелі..? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 6 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2020 А хіба можна в одному стрінгу монтувати різні панелі..? можна. розуміючи в чому вони можуть бути різні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SUN2000 Опубліковано: 14 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 Вітаю! Коротко: 1. Діоди потрібні для захисту від зворотних струмів, там де вони можуть виникнути: а. Стрінги різної довжини (взагалі не рекомендую) б. Дуже сильне затінення (взагалі не рекомендую) в. Нерівномірна освітленість, наприклад стрінги, що з'єднані паралельно, розташовані на схід-захід зі значним кутом до горизонту. В усіх інших випадках діоди навряд чи принесуть користь. Стосовно діодів подивіться IEC 62548-2016. 2. Оптимальне відношення навантаження (DC/AC ratio, oversized array) при поточній вартості приєднання, компонентів, логістики, монтажу та тарифів знаходиться близько 150%. Саме тоді спостерігатиметься найвищий ROI та найкоротший строк окупності. 3. Huawei постійно розвиває систему моніторингу, швидкість роботи серверів FusionSolar постійно зростає. 4. Рекомендую по монтаж СЕС все ж таки звертатись до спеціалістів. Питання лише з пошуком саме толкових, але в принципі вирізнити їх не так уже і складно. З повагою, Олександр Альохін Старший продакт менеджер Huawei 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 14 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 Вітаю! здрасьтэ! Ви що теж без роботи? Ладно ми)))) .... то я до того що завітали до нас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SUN2000 Опубліковано: 14 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 Та є що робить. Вирішив втрутитись, щоб не створювались міські легенди Бо люди знаходять інформацію на форумі, а потім ставлять діоди або вентилятори на інвертори. І пояснюй потім, що це неправильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
revix Опубліковано: 14 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2020 Бо люди знаходять інформацію на форумі, а потім ставлять .....вентилятори на інвертори. І пояснюй потім, що це неправильно. Дык, а что простите, может случится в моем случае, когда у меня принудительно запускались в 30градусную жару в тени дополнительные вентиляторы, не по фен шую или поламаеца? Я очень напрягся... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз