megera Опубліковано: 15 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 Дорогие одноклубники! Я немного выпала из жизни строимдома. Простите. Просто я была немножко беременна:D, а потом 13.02.18 второй раз стала мамой. У нас еще одна принцесса. Ну все, поздравляйте меня.;):D 25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 15 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2018 Поздравляю! Пусть Ваша принцесса всегда Вас только радует и станет королевой жизни! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jennynikol Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Оксаночка, поздравляем! Пусть растет здоровенькая! Мамочке спокойных ночей, доченьке хорошего аппетита! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Счастья, здоровья, любви! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Поздравляем !!! Здоровья, ласки и тепла !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 17 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2018 Ну все, поздравляйте меня Оксанчик, ты Герой!!! Поздравляем!!!! Здоровья деткам! Принц тоже не помешает!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 17 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2018 Оксанчик, ты Герой!!! Поздравляем!!!! Здоровья деткам! Принц тоже не помешает!!!! ПрЫнцы уже будут, скорее всего, в виде зятей. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 17 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2018 Дорогие одноклубники! Я немного выпала из жизни строимдома. Простите. Просто я была немножко беременна, а потом 13.02.18 второй раз стала мамой. У нас еще одна принцесса. Ну все, поздравляйте меня. Поздравляю!!! как назвали доцю? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megera Опубліковано: 17 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2018 Поздравляю!!! как назвали доцю? София:) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз