HumanKM Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 Власне кажучи мені потрібен матеріал для зведення перегородки з вентканалами. Перегородка має бути максимум 200мм завтовшки. Попередньо планую купувати шлакоблок (чи керамзито) і пробивать верхушки (дно) для отримання пустотного каналу. В росії, польщі... виготовляють саме такі блоки як мені потрібні, але російського не хочеться, а пшецьке задорого. Можливо і в нас хтось виготовляє такі блоки з наскрізними отворами? otdelking.ru/shop/ventilyatsionnyy-blok-390kh190kh188-betonnyy-dvukhpustotnyy/ konstruktiv-gbi.ru/catalog/gbi-dlya-mnogoetajnih-zdanii-i-s/ventilyacionnie-bloki/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 Власне кажучи мені потрібен матеріал для зведення перегородки з вентканалами. Перегородка має бути максимум 200мм завтовшки. Попередньо планую купувати шлакоблок (чи керамзито) і пробивать верхушки (дно) для отримання пустотного каналу. В росії, польщі... виготовляють саме такі блоки як мені потрібні, але російського не хочеться, а пшецьке задорого. Можливо і в нас хтось виготовляє такі блоки з наскрізними отворами? otdelking.ru/shop/ventilyatsionnyy-blok-390kh190kh188-betonnyy-dvukhpustotnyy/ konstruktiv-gbi.ru/catalog/gbi-dlya-mnogoetajnih-zdanii-i-s/ventilyacionnie-bloki/ Из того, что я знаю и планирую покупать: 1) бетком - есть свои, есть plewa. Свои в ограниченном ассортименте, не соответсвует сайту 2) dymari.com.ua - продают блоки от plewa и schiedel. Plewa ещё сносно по цене , шидель уже кусается Больше не знаю. Сам постою послушаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 Из того, что я знаю и планирую покупать: 1) бетком - есть свои, есть plewa. Свои в ограниченном ассортименте, не соответсвует сайту 2) dymari.com.ua - продают блоки от plewa и schiedel. Plewa ещё сносно по цене , шидель уже кусается Больше не знаю. Сам постою послушаю За той прайс, що намальовано на їхні блоки, я куплю звичайні нашого виробництва і попробиваю чи попрорізаю болгаркою їм дно. Тому й питання - чи не виготовляють ті ж наші виробники вент блоків? От у Росії повно, стоять копійки. А нам пропонують тільки імпорт за абсолютно неадекватну ціну. Помоєму я придумав новий бізнес :D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 А чем бетком не подходит? betcom-ukraina.com.ua/product_214.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 А чем бетком не подходит? betcom-ukraina.com.ua/product_214.html товщиною 240мм в мене ліміт 200мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 На заводах Ковальской выпускаются вот такие блоки, при желании,можно и их использховать... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 написав їм листа з запитом на товщину 200мм Сподіваюсь завтра дадуть відповідь, але ще проблема в їх місцерозташуванні - Луцьк, Львів, а я під Києвом... Добавлено через 1 минуту На заводах Ковальской выпускаются вот такие блоки, при желании,можно и их использховать... вони не мають сквозного каналу, тому й пишу, що якщо не найду готові, то куплю отакі і подорізаю сквозні отвори болгаркою. Чи це якісь незнайомі мені блоки зі сквозними отворами??? Добавлено через 5 минут якщо блоки ковальської мають наскрізний отвір - то вони мені більш шіж підходять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 Чи це якісь незнайомі мені блоки зі сквозними отворами??? Вы сами и ответили на свой вопрос... Ничего отрезать там не нужно. Это керамзитобетонные пустотелые блоки ,применяются для устройства заборов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 27.ua/shop/blok-dlya-zabora-gladkiy-190x390x190-mm-seryy-.html Дуже дякую за підказку дійсно заборний блок пустотний наскрізь Він мене влаштовує - АБСОЛЮТНО Ще раз дякую за підказку!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 27.ua/shop/blok-dlya-zabora-gladkiy-190x390x190-mm-seryy-.html Дуже дякую за підказку дійсно заборний блок пустотний наскрізь Він мене влаштовує - АБСОЛЮТНО Ще раз дякую за підказку!!! Вы планируете поднимать такой вентканал над кровлей или только внутри помещения? Я не нашел его механических характеристик и морозостойкости. В покупных блоках, на которые давал ссылку - там керамзитобетон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 11 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 Вы планируете поднимать такой вентканал над кровлей или только внутри помещения? Я не нашел его механических характеристик и морозостойкости. В покупных блоках, на которые давал ссылку - там керамзитобетон Питання ще відкрите - попередньо, якщо підійматиму ними над крівлею, то буду утеплювати ватою і обшивати профнастилом. Добавлено через 1 минуту з приводу морозостійкості - забори ж стоять наче. А від точки роси тікати треба лише через утеплеення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз